Haberler

    Avni Aker'de Pozisyon Çok, Gol Yok: 0-0

    Trabzonspor ve Kasımpaşa'nın sayısız gol fırsatından yararlanamadığı maçta, taraflar 1'er puana razı oldu.

    Spor Toto Süper Lig'in 26 hafta açılış maçında Trabzonspor, cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların tribünde olduğu mücadelede Kasımpaşa'yı konuk etti. Sayısız gol fırsatından faydalanamayan taraflar, 1'er puana razı oldu.

    İnanılmaz goller kaçtı

    0 - 0

    1

    İsabetli şut

    1

    11

    İsabetsiz şut

    10

    4

    Korner

    2

    11

    Faul

    14

    4

    Sarı kart

    0

    0

    Kırmızı kart

    1

    %48

    Topla oynama

    %52

    1. dakikada Olcan Adın'ın ara pasında, savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Adrian kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Isaksson'dan döndü. Dönen topa Yusuf Erdoğan'ın vuruşunda da meşin yuvarlak üsten auta gitti.

    2. dakikada Adem Büyük'ün ceza alanı içi sağ çaprazından şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

    15. dakikada Bosingwa'nın sağdan ortasında savunmaya çarparak kaleye giden topu kaleci Isaksson güçlükle çeldi. Daha sonra sol tarafta ceza alanı son çizgisine yakın bir yerden Adrian topu altı pas içerisinde bomboş durumdaki Janko'ya çıkardı. Janko'nun dokunamayarak ayağının altından geçen top ile Olcan Adın buluştu. Bu futbolcunun şutunda son anda Yalçın Ayhan'ın ayak koyduğu meşin yuvarlak kornere çıktı.

    17. dakikada Olcan Adın'ın pasıyla topla buluşan Janko'nun yakın mesafeden yaptığı kötü vuruşunda, top yandan auta gitti.

    26. dakikada Adrian'ın soldan kullandığı serbest atışta, savunmanın arkasında topla buluşan Janko'nun etkisiz vuruşunda, top yandan auta çıktı.

    28. dakikada Malki'nin pasında, ceza alanı çizgisi üzerinde toplu buluşan ve önünü boşaltan Adem Büyük'ün sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla üsten auta gitti.

    32. dakikada Malki'nin pasıyla topla buluşan Kerem Şeras'ın yakın mesafeden şutunda, top yandan auta çıktı.

    33. dakikada Malki'nin soldan ortasında, uygun durumda bulunan Adem Büyük'ün yakın mesafeden attığı şutta, top direğin hemen üzerinden dışarı gitti.

    43. dakikada Yusuf Erdoğan'ın soldan yerden yaptığı ortada, ceza alanı içinde Janko topa dokunamazken, aynı top ile sağ çaprazda Olcan Adın buluştu. Bu futbolcunun yerden şutunda meşin yuvarlak auta çıktı.

    Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona tamamlandı.

    33'

    Malki'nin soldan ortasında, uygun durumda bulunan Adem Büyük'ün yakın mesafeden attığı şutta, top direğin hemen üzerinden dışarı gitti.

    Kaleyi tutturabilene aşk olsun

    65. dakikada Kasımpaşa atağında Adem, sağ kanada uzun oynadı. Viudez topun kontrolünü sağladıktan sonra sıfırdan ortasını yaptı. Ön direğe gelen ortasını Aykut son anda uzanarak kafayla uzaklaştırdı.

    69. dakikada Viudez'in sağ kanattan taşıdığı atakta, topu gerideki Kerem'e aktardı. Onun ortasında savunma topu uzaklaştırmak istedi ancak yay üzerinde Castro'nun önüne düştü. Castro'nun gelişine yarı volesinde top farklı şekilde dışarı gitti.

    70. dakikada göbekten tehlikeli gelen Trabzon'da Colman topu savunmanın arkasına bıraktı. Hareketlenen Olcan, sol çaprazdan vurdu. Defanstan seken top, kornere çıktı. Kullanılan kornerde, Kasımpaşa savunması kafayla uzaklaştırdı. Ceza sahası dışı sol çaprazında topun kontrolünü sağlayan Yusuf, çok sert vurdu ancak çerçeveyi tutturamadı.

    75. dakikada sağ kanattan aldığı topla hızla kaleye doğru ilerleyen Olcan, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı. Yerden zayıf giden top, kalecinin bakışları arasında direğin yanından dışarı çıktı.

    80. dakikada organize gelişen Kasımpaşa atağında Halil Çolak, ceza sahası içinde sol çaprazda topu önünde buldu. Şık bir hareketle önünü boşaltan Halil'in vuruşunda Onur iyi uzanarak topu tek hamlede kontrol etti.

    83. dakikada Savunmadan sağ kanada uzun gönderilen topta Olcan, çıkmadan kontrol etti. Şık çalımlarla kaleye doğru yöneldi. Altıpasa üzerinde sert vurdu ancak savunmadan sekti.

    90+2 dakikada zaman geçirmek maksadıyla topu Trabzonlu oyunculara vermeyen Sancak, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

    Mücadele golsüz beraberlikle sona erdi.

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Hami Mandıralı

    Performans: 7/10

    Hücum ağırlıklı ve agresif bir futbolu tercih etti. Takım iyi pozisyonlar üretti ancak forvetteki Janko tercihi, sonuca gitmelerini engelledi.

    Shota Arveladze

    Performans: 7/10

    Trabzonspor karşısında açık bir oyun tercih etti. Verdikleri pozisyon kadar şans da yakaladılar. Ancak hücum oyuncuları şanssız günündeydi.

    Hami ile Şota karşı karşıya Trabzonspor tarihinde 218 golle en fazla gol atan oyuncusu Hami Mandıralı ile 1995-96 sezonunda bordo-mavili takımda 25 gol ile gol kralı olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Shota Arveladze, 17 sezon sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu kez rakip teknik adamlar olarak buluştu.

    6 maçlık cezanın ilk ayağı Ligdeki Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, ilk cezasını Kasımpaşa maçıyla çekti.

    Janko sahada Trabzonspor'da kalp rahatsızlığı geçiren Emre Güral, sakatlıkları bulunan Henrique ve Bourceanu kadroda yer almadı. Forvette Avusturyalı oyuncu Marc Janko görev yaptı.

    Trabzonspor taraftarı stadın önünde topladı Trabzonsporlu bir grup taraftar, seyircisiz oynama cezasına karşın takımlarına destek vermek için Hüseyin Avni Aker Stadı'na geldi. Protokol tribünü önünde toplanan taraftarlar, takımlarına tezahüratlarla destek verdi. Taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) da protesto etti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Adem Büyük Marc Janko Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title