Haberler

    Avni Aker'de 4-4'lük Maç! : 4-4

    Bordo mavililer, Gaziantepspor ile adeta gol düellosuna tutuştu.

    Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı galibiyetle moral bulan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Okan Buruk yönetimindeki Gaziantepspor'u ağırladı. Heyecan dolu anlara tanık olunan maçta son sözü ise Paraguaylı golcü Oscar Cardozo söyledi.İLK DAKİKALARDA SİNYALİNİ VERDİ

    Mücadeleye istekli başlayan Trabzonspor, hemen ilk dakikalarda gelen şok bir golle geriye düştü. Gaziantepspor'da henüz 7. dakikada Muhammet güzel bir golle takımını öne geçirdi. Sağ taraftan kullanılan kornerde arka direkte bomboş durumda kafayı vuran Antepli futbolcu, topu yere sektirerek çizgi üzerindeki kalabalık Trabzon savunmasını aştı ve skoru 1-0'a getirdi.

    19'da ise Chibuike ve Erdem'in ikili oyunu farkı ikiye çıkardı. Hızlı gelişen atakta sağ taraftan Nijeryalı futbolcunun iki stoperin arkasına bıraktığı yerde ortayı Erdem iyi takip etti ve kaleciyle karşı karşıya pozisyonda tıklayarak topu filelerle buluşturdu.

    İlk yarı boyunca Trabzonspor, Yatabare ile üç net pozisyon pozisyondan yararlanamazken, özellikle sol kanatta Zeki Yavru'nun yaptığı top kayıpları kalelerinde büyük tehlikeler yarattı. Aksayan orta saha ve savunma hattına 34'te Halilhodzic, Soner-Özer değişikliğiyle müdahale etse de ilk yarının sonucu değişmedi ve Gaziantep soyunma odalarına 2-0'lık üstünlükle gitti.

    İkinci yarının başlangıcıyla bambaşka bir Trabzon izledik. Taraftarının desteğiyle arzulu ve hırslı bir giriş yapan bordo mavililer, 48'de golü buldu. Özer'in içeriye doldurduğu serbest vuruşta Medjani güzel bir kafa pasıyla topu sol tarafa indirdi. Direk dibinde pozisyonu iyi takip eden Belkalem ayak içiyle topu ağlarla buluşturarak farkı bire indirdi.

    Ancak Antep'in gole cevabı çabuk oldu. Yay üzerinde aldığı topla sol çapraza yönelen Chibuike sağ direk dibini gördü. Direkten dönen topu Muhammet bomboş kaleye yollayarak skoru 1-3'e taşıdı.

    HAREKETLİ ANLAR

    Son yarım saate girilirken, karşılıklı top kayıplarıyla geçilen mücadele bir anda alevlendi. 63'te Serdar'ın ceza alanı içine doldurduğu ortayı Mustafa kafayla içeriye indirdi. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sakatlanma pahasına ayağını uzatan Yatabare, kalecinin yanından topu filelerle buluşturdu.

    Antep yine çabuk cevap verdi. Savunmanın bir anlık dalgınlığından yararlanan Chibuike hafif sağ çaprazdan ceza sahasına daldı. Kalecinin açılmasını fırsat bilerek güzel bir aşırtmayla skoru 2-4'e getirdi.

    Ancak gol yağmuru duracak gibi değildi. 67'de Constant'ın kullandığı serbest vuruşta top sağ çataldan geri geldi. Pozisyonu iyi takip eden Sefa sağ çaprazdan sol direk dibine çok sert vurdu ve farkı tekrar bire indirdi.

    Son çeyrekte Okan Buruk yaptığı oyun değişiklikleriyle orta sahaya direnç katarken, Trabzon ise tüm riskleri almaya başladı. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan bordo mavililerin, uzun toplarla pozisyon araması ceza alanı içine girmelerini zorlaştırdı. 90+4'te sahneye çıkan Cardozo ise son sözü söyledi. Waris'in kalabalıkta kafayla indirdiği topu iyi takip eden Cardozo, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve müthiş maçın skorunu tayin etti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Óscar Cardozo Gaziantepspor Trabzonspor Okan Buruk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title