Haberler

Avm Gibi Pazaryeri

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi. Buna göre, söz konusu AVM binası kapalı pazaryeri ve sosyal tesislere dönüştürülecek. Belediye Başkanı Mehmet Keleş modern AVM binası için girişimlerin başlatıldığını belirtti.

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet mahallesinde yapımına başlanan kapalı pazaryeri alanından sonra, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM binasının da kapalı pazaryerine dönüştürülmesi planları yapılıyor. Düzce'de kapalı pazaryeri ihtiyacı bulunduğuna değinen Başkan Mehmet Keleş bu konuda şu bilgileri verdi; " Eski YİMPAŞ AVM binasını kiralamayı düşünüyoruz. Mevcut binanın hemen bitişiğinde bulunan yapı yıllardır tamamlanamadı. Bu binayı da onararak AVM için kullanılır hale getireceğiz. Her iki bina arasında geçiş sağlayacağız. Sebzeciler, meyveciler ve mefruşat türü satış yapan esnaflar bu binada yer alacak. İkinci ek binada da balık restoranları bulunacak. Ayrıca özellikle çocuklar için sosyal alanlar yapacağız" Başkan Mehmet Keleş, söz konusu proje için girişimlerin başlatıldığını sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title