Haberler

Avm'den Yaz Sezon Sonu Hediye Kampanyası

Yaz sezonunun son günlerinin yaşandığı şu günlerde alışveriş merkezlerinde pazarı hareketlendirmek için kampanyalar düzenliyorlar.

Yaz sezonunun son günlerinin yaşandığı şu günlerde alışveriş merkezlerinde pazarı hareketlendirmek için kampanyalar düzenliyorlar. Bu kapsamda 14-31 Ağustos tarihleri arasında Novada Edremit'te gerçekleşen Hediye Dalgası kampanyasında binlerce hediye sahiplerini buluyor.

Novada Edremit ziyaretçileri 14-31 Ağustos tarihleri arasında aynı gün içinde yapacakları toplamda 50 TL ve üzeri alışverişlerinde yaz eğlencesinin sembolü frizbiden, plaj topuna, su geçirmez çantadan, seryata, rengarenk plaj havluları ile plaj çantalarına, hem yetişkinler hem de çocuklar için olan katlanır plaj sandalyelerinden, son günlerin olmazsa olmazı powerbanklere, pek çok hediyeye anında kavuşuyor.

Kampanyaya gösterilen yoğun ilgi ve memnuniyet üzerine Novada Edremit AVM Müdürü Koray Belet; 'Ziyaretçilerimizin memnuniyeti bizim için önceliklidir. Bu nedenle, kampanyamızı bölgeye uygun hediye kategorilerinden oluşturduk. Körfez bölgesinin en renkli noktası olmak hedefiyle yola çıktığımız Novada ile ziyaretçilerimiz arasında oluşan yeni bağı onları mutlu edecek etkinlik ve kampanyalarla güçlendireceğiz.' şeklinde konuştu. Başladığı ilk günden beri büyük ilgi gören Hediye Dalgası kampanyasının bir başlangıç olduğunu ve bundan sonraki dönemlerde de benzer kampanyalar ile Novada ziyaretçilerine özel sürprizler hazırladıklarını sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title