Haberler

Güngören'deki AVM Cinayeti Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Güngören'deki bir alışveriş merkezinde 'yan bakma' nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü kavganın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Güngören'deki bir alışveriş merkezinde 'yan bakma' nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü kavganın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Güngören'de bir alışveriş merkezinde önceki gün meydana gelen kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Öldürülen Necmettin Aktaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilirken cinayetin 'yan bakma' nedeniyle işlendiği iddia edilmişti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Yunus O. (25) tuvalete girerken, Necmettin Aktaş'ın kendisine yan baktığını iddia edip önce omzuna çarptı ardından çıkan tartışmanın ardından 8 yerinden bıçakladı. Yaralı olay yerinde can verirken saldırgan şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

OLAY ANI İŞYERİNİN GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan cinayetin ardından AVM içerisindeki bir işyerinin güvenlik kamerası cinayet anını görüntülediği ortaya çıktı. Görüntülerde, yaşanan kısa bir tartışmanın ardından cinayet anı ve hemen ardından yaşanan hareketlilik göze çarpıyor. AVM içerisinde gözleri önünde yapılan bıçaklı saldırı nedeniyle insanların sağa sola kaçıştıkları ve yaşadıkları panikte kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Güngören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title