Haberler

AvivaSA ve CarrefourSA'dan Yenilikçi Bir Adım

Güncelleme:

Marketten bireysel emeklilik ve hayat sigortası satın alma devri başlıyor.

AvivaSA; bireysel emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası ürünlerinin satışı için CarrefourSA ile işbirliği yaptı. Sektörde bir ilk olan bu uygulama, ilk etapta 7 CarrefourSA hipermarketinde başlayacak.

Türkiye'nin lider bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA, sektöründe öncü perakende zinciri CarrefourSA ile yaptığı anlaşma doğrultusunda sektöründe bir ilke imza atarak bireysel emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası ürünlerini CarrefourSA'larda müşterilerle buluşturuyor. Uygulama; CarrefourSA'nın İzmir, Bursa, Adana, İstanbul'da İçerenköy, Maltepe, Marmara Forum ve Ankara'da Batıkent hipermarketlerinde başlayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AvivaSA Genel Müdürü Meral Eredenk, hedeflerinin Sabancı Holding şirketleri arasında hem şirketlere hem de müşterilere katma değer yaratacak sinerji fırsatlarını değerlendirmek olduğunu söyledi. Eredenk, "CarrefourSA'ları günde yaklaşık 200 bin kişi ziyaret ediyor. Bu uygulama ile AvivaSA ürünlerini geniş kitlelere ulaştırmak için yeni bir müşteri temas noktası oluşturmayı hedefledik. CarrefourSA müşterilerinin de faydalanabileceği avantajlı bireysel emeklilik planlarımızı, Geri Ödemeli Hayat Sigortası gibi yenilikçi hayat sigortası ürünlerimizi daha çok kişiye ulaştırarak yarattığımız faydayı yaygınlaştırmak istiyoruz" dedi.

İşbirliğiyle ilgili açıklama yapan CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, "Tüketicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden bir perakendeci olarak marketlerimizde ürün çeşitliliğimizin yanı sıra hizmet çeşitliliğimizle de fark yaratmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamayı hedeflediğimiz hipermarketlerimizde AvivaSA ile işbirliğimiz doğrultusunda artık bireysel emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası hizmetlerini marketlerimiz aracılığı ile müşterilerimize sağlayabileceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title