Haberler

Avea'ya, Eccco'dan Ödül

Avea, Avrupa Çağrı Merkezi Organizasyonları Konfederasyonu'nun (ECCCO) Londra'da düzenlediği özel etkinlikte, aralarında Almanya, Fransa ve İtalya'nın da bulunduğu ve Avrupa'nın en iyi 11 çağrı merkezinin mücadele ettiği platformda, ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Avea açıklamasına göre, abonelerine en iyi müşteri deneyimini yaşatmak üzere yaptığı çalışmalarla, bugüne kadar pek çok ödül kazanan Avea, yaptığı başarılı sunumla Avrupa'daki çağrı merkezi derneklerini tek çatı altında toplayan ECCCO'dan ödülle döndü.

Türkiye'nin 10 farklı ilinde 3 binden fazla çalışanıyla hizmet veren Avea, başta Türkiye'nin ve başarılı uygulamaların tanıtımı açısından önemli olan bu etkinlikte üstün performans sergileyerek, aralarında Almanya, Fransa ve İtalya'nın da bulunduğu Avrupa'nın en iyi 11 çağrı merkezi arasında en başarılı 3 şirket arasına girerek ikincilik ödülünü kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom, TTNET ve Avea Bireysel Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, müşterilerine tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan, eşsiz bir deneyim yaşatmaya odaklı vizyonlarıyla, sektörünün en iyisi olduklarını vurguladı.

Hem teknolojiye hem de çalışanlarıya yaptıkları yatırımların oluşturduğu değerin, ödüllerle tescil edilmesinin kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Onat, "Bu ödüller, bizi daha iyisini yapmak konusunda motive ediyor. ECCCO'nun bu etkinliğinde uluslararası platformda alanının en iyisi 11 şirketten biri olarak gösterdiğimiz performansla ödül kazanmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki dönemde amacımız, müşterilerimize eşsiz bir deneyim yaşatmaya ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmek olacak" ifadelerini kullandı.

Avea Müşteri Operasyonlar Direktörü Eniz Akdağ ise Türkiye ve Avea'yı başarıyla temsil ettiklerini dile getirerek, "Çıtayı yukarı taşımaya ve müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Fransa Avea Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title