Haberler

Avea, The Mobile Excellence Awards'da Finale Kaldı

Avea, "The Mobile Excellence Awards"da, "Akıllı Telefon veya Tablete Özel En İyi Mobil Fayda Uygulaması" kategorisinde ödüle aday gösterilen iki finalistten biri oldu.

Avea, mobil cihazların uzaktan yönetim ve kontrolünü sağlayan Mobil Uzaktan Kontrol uygulaması ile mobil sektörün Oscar'ları olarak tanımlanan "The Mobile Excellence Awards"da, "Akıllı Telefon veya Tablete Özel En İyi Mobil Fayda Uygulaması" kategorisinde ödüle aday gösterilen iki finalistten biri oldu.

Avea açıklamasına göre, çalışmalarını ve Ar-Ge yatırımlarını, Türkiye'nin öncü teknoloji şirketi olma hedefiyle sürdüren Avea, mobil teknoloji alanında fark yaratan uygulamalarıyla da uluslararası arenada ses getirmeye devam ediyor.

Avea, akıllı telefon sahibi müşterilerine daha iyi bir cihaz ve servis performansı sunmak üzere geçen yıl Alcatel-Lucent ortaklığıyla geliştirilen uzaktan cihaz yönetimi teknolojisi ve mobil kontrol uygulamasıyla, dünya çapında en prestijli mobil teknoloji ödüllerinden biri kabul edilen The Mobile Excellence Awards'da finale kalan iki uygulamadan biri oldu.

Uzaktan Cihaz Yönetimi uygulamasıyla mobil eğlence ve teknoloji alanında uzmanlaşmış şirketlerin üstün başarılarını ödüllendiren The Mobile Excellence Awards'da "Akıllı Telefon veya Tablete Özel En İyi Mobil Fayda Uygulaması" kategorisinde aday gösterilen Avea, aynı uygulamayla geçtiğimiz ay da uluslararası mobil uygulama yarışmasında Appsters'da finale kalmıştı.

Yıl boyunca vizyonerler ve liderlere çeşitli programlarla bilgi alışverişi, eş düzeyde erişim ağı, pazar ön araştırması ve tanınma imkanı sunan, ileri seviye ve güncel etkinlikler hazırlayan The Mobile Excellence Awards, aynı zamanda her yıl düzenlediği ödül etkinliğiyle pazara yeni giren şirketleri, içerik sağlayıcıları, mobil eğlence firmalarını, yeni girişimcileri bir araya getiriyor.

Mobil Excellence Awards'ın kazananları, iş ve teknoloji dünyasının önemli şirketlerinin üst düzey isimlerinden oluşan jüri tarafından kapalı bir listeyle verilen puanlarla belirleniyor. Kazanan uygulama ve firmalar 13 Ocak'ta, Los Angeles'da düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Mobil Uzaktan Kontrol Uygulaması, başta Avea inTouch markalı akıllı cihazlar olmak üzere, Symbian, işletim sistemi uygun durumdaki Blackberry, Android işletim sistemi kullanan ve OS versiyonu uygun Sony Xperia ve Samsung cihazların uzaktan yönetimini sağlıyor.

Avea, Alcatel-Lucent tarafından geliştirilen uzaktan cihaz yönetimi teknolojisi Motive ServiceView platformu aracılığıyla, müşterilerine daha iyi bir cihaz ve servis performansı deneyimi sunarken; sorunların müşteri hizmetleri tarafından, o an müşterinin yanındaymış gibi hızlı bir şekilde çözülmesine imkan tanıyor.

Ayrıca sorunların ortaya çıkmasını önlemek için otomatik olarak ve uzaktan cihaz güncellemesini gerçekleştirebilen Motive ServiceView; müşteri hizmetlerine çağrı geldiğinde, müşteri temsilcisine abonenin tüm uçtan uca şebeke faaliyeti, mobil cihazı ve uygulamaları dahil olmak üzere müşteri hakkında kapsamlı bilgi sağlıyor. Böylece, sorunlar geçmişe kıyasla çok daha hızlı bir şekilde çözülebiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Alcatel Avea Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title