Haberler

Avea'nın "Nokta Atışı" Ürünü, Pepsi'nin Tercihi Oldu

Avea, mobil pazarlama ürünü "Nokta Atışı" ile farklı sektörlerdeki marka iş birliklerine Pepsi'yi de ekledi.

Avea, sektörde bir ilk olarak hayata geçirdiği mikro lokasyon bazlı mobil pazarlama ürünü "Nokta Atışı" ile farklı sektörlerdeki marka iş birliklerine Pepsi de dahil oldu.

Avea açıklamasına göre, şirketin farklı sektörlerdeki markalara hizmet vermek üzere geliştirdiği "Nokta Atışı" ürünü, sağladığı avantajlarla birçok dev markanın tercihi olmaya devam ediyor. Ürün son olarak Pepsi'nin de tercihi oldu.

Şirketlere ve markalara etkin iletişim yapma imkanı sunan ürünle daha önce perakende ve finans sektörünün önemli markaları tarafından tercih edilen Avea, Pepsi ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde hızlı tüketim sektörüne de girdi.

Avea, bu iş birliği kapsamındaki ilk çalışmasını İstanbul'da toplam 27 adet mağazasıyla hizmet veren "Burda Marketleri"nde hayata geçirdiği kampanyayla yaptı.

Çalışma kapsamında, Burda Marketleri'nde konumlandırılan "Nokta Atışı" ürünü ile mağazanın 50 metre çapında bulunan Avealılara, Pepsi'nin düzenlediği kampanya SMS ile iletilerek indirimden yararlanmaları sağlandı.

Ayrıca, 20 Ekim – 20 Kasım tarihleri arasında "Burda Marketleri"nde gerçekleştirilen kampanya kapsamında, herhangi bir Pepsi ürününü alarak kasa çıkışında kazı kazan kartındaki şifreyi 7516'ya gönderen müşteriler; ücretsiz Avea içi günlük 30 dakika konuşma, 30 SMS ve 30 MB mobil internet kullanımı kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Pazarlama ve İş Ortaklığı Yönetimi Kıdemli Müdürü Ömer Şen, şunları ifade etti:

"Mobil Pazarlama ürünümüz, kullanıma sunulduğu günden bu yana perakende ve finans başta olmak üzere farklı sektörlerden yoğun bir şekilde talep görmeye başladı. Mikro lokasyon bazlı mobil pazarlama ürünümüz Nokta Atışı ile iş birliği yaptığımız markaların, satış ve karlılıklarını artırmalarına destek verirken; yeni müşteri kazanımlarına da olanak sağlıyoruz. Pepsi markasıyla gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile hızlı tüketim ürünleri sektöründe de markalara hizmet vermeye başladık. Teknolojik yeteneklerimizi kullanarak sektörde fark yaratıyor, ürün ile tüketiciyi buluşturma noktasında; firmaların hedef kitlelerine doğru yer ve doğru zamanda ulaşmalarına katkıda bulunuyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Pepsi Avea Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title