Haberler

Avea'nın Ata Demirer'li Yeni Reklam Filmi "Hamal" Yayında

Güncelleme:

3G'de hız, ekonomi ve çeşitlilik arayanların doğru adresi Avea'nın Ata Demirer'li yeni reklam filmi "Hamal" yayında.

Avea, bir önceki "Mobil İnternet" reklamında pop şarkıcısı Furtay'ı oynayan Ata Demirer'i helikopterden atıp müşterilerine mobil interneti 81 ilde artık daha hızlı kullanabileceklerini duyurmuştu. Marka yüzü Ata Demirer'in rol aldığı yeni reklam filmi "Hamal" ile yine avantajlı 2 kat hızlı mobil internetine vurgu yapan Avea ; bu hızı denemek isteyenlere sunduğu "Sosyal Medya Paketi" hediyesini duyuruyor.

Ata Demirer'in oyunculuğuyla hayat bulan ve Avea reklam filmlerinin yeni fenomeni haline gelen entelektüel karakter, bu sefer Avea'nın hızlı ve ekonomik 'Mobil İnternet'ine dikkat çekiyor.

İlk kez Avea'nın bir önceki reklam filmi Ocakbaşı'nda izleyiciyle buluşan ve Avea reklam filmlerinin yeni fenomeni haline gelen entelektüel karakterin (Ata Demirer) serüvenleri, "Hamal" filmiyle devam ediyor.

Sunduğu avantajlı paket ve kampanyalarla müşteri beklentilerine yön veren Avea'nın son reklam filmi "Hamal","3G'de hız, ekonomi ve çeşitlilik arayanların doğru adresi Avea" mesajıyla televizyonlarda yayınlanmaya başladı.

Reklam filminde, Ata Demirer'in canlandırdığı entelektüel karakter; merdivende sırtında bir piyano taşıyan Hamal ile karşılaşıyor. Avea'nın kendisine sunduğu hızlı mobil internet hizmeti sayesinde, cep telefonuyla internetten dosyaları en hızlı şekilde indirebilmeye alışkın olan Avealı karakter; Hamal'ın performansını, Avea'nın hızlı mobil internetiyle karşılaştırıyor.

Bu karşılaştırma esnasında yanlış anlamalardan doğan komik sahneleri ile son bulan reklam filmi, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki ünlü Mısır Apartmanı'nda bir günde 70 kişilik bir ekip ile çekildi.

AVEA DATA KAMPANYASI – HAMAL FİLMİ

KÜNYE

Reklamveren: Avea
Reklam ekibi: Beren Akdeniz, Damla Demir, Aslıhan Selman
Reklam Ajansı: TBWA"ISTANBUL
ECD: Emre Kaplan
Yaratıcı Ekip: Ali Şener, Emir Yüksel, Ahmet Yacel
Marka Ekibi: Dilek Uçarlı, Ebru Eğilmez, Chris Direduryan, Sinem Tacir
CSO: Toygun Yılmazer
Stratejik Planlama
Ekibi: Tuğyan Çelik, Nisan Danışman, Emirhan Çelikbilek
Prodüksiyon
Ekibi: Ceyda Kayaçetin Schulte, Gülşah Batıbeki, Ceren Özen
Prodüksiyon
Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Hakan Yonat
Post Prodüksiyon: Sinefekt
Müzik: Cenk Çelebioğlu
Medya Ajansı: People Communications
Kullanılan Mecralar: TV, Dijital, Outdoor, Basın

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ata Demirer Avea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title