Haberler

Avea Kuluçka Merkezi'nden Çıkacak

Güncelleme:

AveaLabs Kuluçka Merkezi'ni genç girişimcilere ve iş ortaklarına daha yakından tanıtmak amacıyla geçtiğimiz günlerde "AveaLabs Kuluçka Merkezi Bilgilendirme Günü" düzenledi.

Bilgilendirme günü kapsamında AveaLabs Kuluçka Merkezi'nin tanıtımı Avea IT Kıdemli Grup Direktörü Egemen Kurdoğlu tarafından yapılırken, Avea İş Ortaklığı yönetimine ilişkin bilgiler Mobil Pazarlama ve İş Ortaklığı Yönetimi Kıdemli Müdürü Ömer Şen'in sunumuyla aktarıldı. Moderatörlüğünü Kurumsal ve Yeni Teknoloji Çözümleri AveaLabs Direktörü Dr.Cenk Sezgin'in yaptığı ve AveaLabs Kuluçka Merkezi'nden mezun olan firmaların da katıldığı etkinliğe ayrıca AveaLabs'in destek verdiği melek yatırımcı platformu Keiretsu Forum İstanbul da katıldı.

Toplantıda Egemen Kurdoğlu, Avea'nın odağına Ar-Ge çalışmalarını aldığını ve son 4 yılda 122 Milyon TL Ar-Ge yatırımı yaptıklarını ifade ederek, sektöre yön verme gayretiyle çalıştıklarını belirtti ve şunları söyledi:

"Ar-Ge Merkezimizdeki çalışmalarımızı, alanında uzman 228 mühendisimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. 50'den fazla patent başvurumuz bulunuyor. Türkiye'de TÜBİTAK destekli birçok projede yer alırken, Avrupa Birliği (AB), Eureka ve çerçeve programları kapsamında hem yerel hem de uluslararası ortaklarla birlikte yeni nesil teknolojiler ile ilgili projeleri hayata geçiriyoruz."

Kuluçka Merkezi'nin çalışma modeli hakkında da bilgi veren Kurdoğlu; "AveaLabs Kuluçka Merkezi, hızlandırıcı formatta çalışan bir kuluçka merkezi. Merkez bünyesine, stratejik gördüğümüz, telekomun yanı sıra BT alanında faaliyet gösteren firmaları seçiyoruz. Firmalara ait yeni fikir ve uygulamaların yakınımızda olmasını sağlıyoruz. Girişimcilere sadece yatırımcı desteği sağlamaktan ziyade, firmaların fikirlerini hayata geçirip aynı zamanda ürünlerine müşteri bulabilecekleri uçtan uca bir ekosistem kurmaya odaklanıyor; yenilikçi ve yaratıcı fikirlerinin ilk kullanıcıları olarak pazarda fark yaratmayı hedefliyoruz. Kuluçka Merkezi ile verdiğimiz en önemli desteklerden bir diğeri ise 'Test Laboratuvarımız'. Bu laboratuvarda Kuluçka Merkezi'ndeki firmalara kendi uygulamalarını test etme imkanı sunuyoruz" dedi.

Genç girişimcilere altyapı ve pazarlama kanalları da sunuluyor

2011 yılında kurulan ve 2013 sonu itibariyle ilk mezunlarını vermeye başlayan AveaLabs Kuluçka Merkezi, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe şirket kurmak ya da işlerini büyütmek isteyen genç girişimcilere altyapı ve pazarlama kanallarının yanı sıra ofis olanaklarını açarak projelerini büyütüp geliştirebilecekleri bir ekosistem sunuyor.

İş planları ve performanslarına göre 6 ila 18 aylık bir süre boyunca kendilerine sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilen girişimciler, Avea'nın internet ve intranet altyapısını kullanmanın yanı sıra test laboratuvarlarından yararlanırken; teknik ve ticari mentörlük alabilmenin yanı sıra pek çok ayrıcalıklı imkâna da sahip olacak. Avea'nın Ar-Ge iş ortağı olup birlikte Ar-Ge projeleri gerçekleştirme imkânına da sahip olan genç girişimciler, bugüne dek Kuluçka'daki projeleriyle hem Türkiye'de hem de dünyada ilkleri gerçekleştirdi. AveaLabs Kuluçka Merkezi'ne kabul edilen ilk grupta yer alan Linxa, Intellica, Havooz, Bayt ve Crenno şirketleri, 18 ay boyunca toplam 9 proje üzerinde çalıştı.

Başarılı girişimcilere, Avea İş Ortaklığı Yönetimi ekibi tarafından Avea'nın İş Ortağı olma kapısı da açılıyor

AveaLabs tarafından sunulan ayrıcalık ve olanaklardan yararlanabilecek girişimciler aynı zamanda Avea'nın sektördeki firmalarla ticari işbirliği platformu olan Avea İş Ortaklığı kapsamında da değerlendirilecek. Girişimci firmalar, Kuluçka Merkezi'nden mezun olduktan sonra, Avea İş Ortağı olma şansını yakalayarak geliştirdikleri ürün servis ve platformları Avea müşterilerine sunma olanağı bularak Avea ile ticari ortaklık kurabilecek.

Avea İş Ortaklığı Programı kapsamında sunulan fırsatlardan bazıları:

Aveaisortagi.com sitesinde Avea İş Ortağı olarak yer alma, Avea İş Ortağı olarak sektörde referans olanağı
"Avea Platin İş Ortağı" , "Avea Gold İş Ortağı" ve ya "Avea İş Ortağı" kategorilerine performansa göre dahil olarak, avantajlarından faydalanma olanağı
İş Ortaklarının kurumsal ve sektörel gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen "Avea İş Ortağı Akademisi"'ne katılma olanağı
Avea İş Ortağı Fayda Paketleri kapsamında Avea İş Ortaklarına sunulan özel indirimlerden yararlanabilme olanağı
Avea İş Ortağı kapsamındaki Eğitim, Etkinlik, Konferans ve Bilgilendirme toplantılarına katılma olanağı
Avea İş Ortağı Prim Programı ile ticari hedef ve performans doğrultusunda ek gelir kazanma olanağı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği İstanbul Türkiye Avea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title