Haberler

Avea, 'Evlilik Festivali'yle Çiftlerin Masraflarına Ortak

Güncelleme:

Avea, Türkiye'nin en kapsamlı evlilik kampanyası 'Evlilik Festivali'yle çiftlerin evlilik masraflarına ortak olarak, yüklerini azaltacak.

Avea, "Evlilik Festivali" ile çiftlerin gelinlikten damatlığa; davetiyeden nikah şekerine; banka kasasından düğün arabasına, mücevherattan çeyiz alışverişine kadar pek çok konuda yapacakları evlilik öncesi harcamalarında % 50'ye varan indirim fırsatları sunuyor

Kampanya kapsamında, evlenecek çiftler Pierre Cardin gelinlik ve damatlıkların da yer aldığı anlaşmalı markaların yanı sıra www.tac.com.tr ve İMÇ'den yapacakları alışverişlerinde 3 bin TL üzerinde tasarruf elde edecek

Avea Evlilik Festivali ile evlenecek çiftler, TEB'den % 50 indirim ayrıcalığıyla orta ve büyük boy banka kasası kiralayabilir, avantajlı faiz oranlarıyla düğün kredisi alabilir, Düğün.com içerikleri ile Avea Evlilik SMS Paketi'nden de son trendleri takip edebilecekler

Avea, düzenlediği 'Evlilik Festivali' ile çiftlerin gelinlikten damatlığa; davetiyeden nikah şekerine; mücevherattan banka kasası, düğün kredisine, düğün arabası ve çeyiz alışverişine kadar pek çok konuda evlilik öncesi yapacakları harcamalarda, yüzde 50'ye varan indirimler sunarak toplamda 3binTL'nin üzerinde tasarruf etmelerini sağlıyor.

11 Nisan'da başlayacak kampanyada düğünlerinde tüm gözlerin üzerinde olacağı çiftler, Pierre Cardin'den en şık gelinlik ve damatlıklara Avealı'lara sunulan çok özel indirim avantajlarıyla sahip olabilecekler.

Gelinler Pierre Cardin ve Aysira Gelinlik'in kampanyaya dâhil olan 30 mağazasından yapacakları alışverişlerinde yüzde 30 indirim fırsatından faydalanırken; Avealı damatlar ise Pierre Cardin'in 46 mağazası ve www.pierrecardin.com.tr sitesi üzerinden yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Avealılar aynı zamanda, Fatih'te 24 ve Kadıköy'de 12 gelinlik mağazasından yapacakları alışverişlerde de net yüzde 20 indirimden yararlanacaklar.

Şık davetiye ve en güzel nikâh şekerlerinde de Avealılara özel yüzde 25 indirim

Avea, nikâh ve düğünlerin vazgeçilmezleri olan davetiye ve nikâh şekerleri için de evlenecek çiftlere büyük avantajlar sunuyor. Avealılar, en şık davetiyeler için Kadıköy, Cağaloğlu ve Kuyumcukent'ten toplam 11 ayrı mağazadan, davetiye ve nikâh şekerleri için ise iki farklı e-ticaret sitesi üzerinden (www.aysegulevleniyor.com, www.hayallerdukkani.com) kendilerine sunulan yüzde 25 indirim fırsatıyla sahip olabilecekler.

Düğün arabası kiralamak isteyen Avea'lılara özel yüzde 25 indirime
ek araç süsleme de hediye!

Yeni evlenecek Avealılar, www.dugunarabasi.com sitesinden yapacakları rezervasyon ile yüzde 25 indirimli özel şoförlü araç hizmetinden faydalanabilecekler. İndirime ek olarak 100 TL değerindeki araç süslemesi de yine Avealılar'a hediye edilecek.

En güzel perde ve kumaşların vazgeçilmez merkezi İMÇ'de yüzde 20 indirim

Bir yandan nikâh ve düğün hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da evlerini hazırlamaya çalışan çiftlere evlerinin dekorasyonu için sunulan uygun ve bir o kadar zevkli alternatifler de Avea "Evlilik Festivali" bünyesinde yer alıyor.
Döşemelik kumaş, perde ve benzeri alışverişlerin vazgeçilmez ve güvenilir merkezi olan İMÇ'deki 10 mağaza, evlilik hazırlığındaki Avealı çiftleri yüzde 20 indirimle karşılayacak.

Düğün takılarınız, yüzde 50 indirimle kiralayabileceğiniz
banka kasanızda daha güvende
Düğün sonrasında yeni evlenenleri bekleyen bir diğer önemli ihtiyaç olan banka kasası ise düğünde takılan mücevherlerin güvenle saklanabileceği bir kasa.
Avea, Evlilik Festivali ile bu ihtiyaca da yanıt vermek üzere TEB'den orta boy ve büyük boy banka kasasında yüzde 50 indirim ayrıcalığı sunuyor. Bunun yanı sıra avantajlı faiz oranlarıyla TEB'den banka kredisi Avealıları bekliyor.
Taç Online alışveriş sitesinde Avealılar'a indirim
Evlilik hazırlığındaki Avealılar'ın çeyiz ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak adına www.tac.com.tr üzerinden yapacakları tüm ürünlerde yüzde 10, evlilik seti alışverişlerinde ise yüzde 20 indirimlerden faydalanacaklar.
Kuyumcukent'te de Avealılar'ı özel indirimler bekliyor
Mücevher, ev dekorasyon, ayakkabı, gelinlik ve davetiye alışverişleri çok daha uygun.
Yeni evlilere Kuyumcukent'te de destek olan Avea; çiftlere yapacakları alışverişlerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuyor.
Evlilik SMS paketiyle Avealılar düğün trendlerini takip ediyorlar
Avealılar, Düğün.com içerikleriyle Avea Evlilik SMS paketinden haftanın 3 günü güncel düğün trendlerini haftalık olarak cep telefonlarından takip edebilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pierre Cardin Kadıköy Türkiye Avea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title