Haberler

Avea Escape To Music" Konserleri

"Going to a Town", "I Don't Know What It Is" ve Leonard Cohen'in "Everybody Knows" cover'ının da bulunduğu sayısız hit şarkısıyla bilinen Rufus Wainwright, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Avea Escape To Music" konserleri kapsamında 11 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park sahnesinde olacak.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avealı'lar, 2 JUNO ödülü sahibi, Grammy ve BRIT ödülleri adaylıklarıyla yerini sağlamlaştıran Rufus Wainwright konser biletlerine, internet üzerinden yüzde 20 indirimle sahip olabilecek.

Rufus Wainwright, folk, indie ve barok pop akımları için 1998 tarihli kendi adını taşıyan ilk albümüyle ilham kaynağı haline geldi. Juno ödülünü kazanmasını sağlayan, The New York Times ve The Village Voice gibi prestijli yayınların beğenisini toplayan bu albümü, Poses, Want One, Want Two, Release the Stars ve ilham kaynağı Judy Garland'ı selamladığı Rufus Does Judy at Carnegie Hall adlı canlı kaydı izledi.

Rufus, 1989 yılında sadece 15 yaşındayken Genie Award'a "En İyi Orijinal Şarkı" kategorisinde aday gösterildi. Bir yıl sonra da ilk Juno Ödülü adaylığını "Umut Vadeden Erkek Vokalist" dalında elde eden Rufus, 2008 yılında BRIT ödüllerinde "En İyi Uluslararası Erkek Sanatçı" ve hemen bir yıl sonra "En İyi Geleneksel Pop Vokal Albüm" kategorilerinde ödüle aday gösterildi.

Amy Winehouse'u uluslararası üne kavuşturan efsanevi prodüktör Mark Ronson'ın önderliğinde kaydettiği 2012 tarihli son albümü Out of the Game'i Elton John, David Bowie ve Queen gibi hayranlık duyduğu isimlere adayan Rufus Wainwright, aralarında bugüne dek Going to a Town, The One You Love, I Don't Know What It Is ve Leonard Cohen'in Everybody Knows cover'ının da bulunduğu sayısız hit şarkısıyla 4. Avea Escape To Music serisi kapsamında 11 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park sahnesinde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Leonard Cohen Maçka Avea Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title