Haberler

Avea, "Çevik Stüdyo" ile Farklılaşıyor

Avea, markasını güçlendirmek amacıyla "çeviklik" dönüşümüne yönelik bir iç hizmet merkezi kurdu.

Avea, markasını güçlendirmek amacıyla "çeviklik" dönüşümüne yönelik bir iç hizmet merkezi kurdu.

Avea açıklamasına göre, çevikliği artırmak için bir iç hizmet merkezi olarak kurulan Avea Çevik Stüdyo, Avea Teknopark'ta düzenlenen lansmanla tanıtıldı. Türkiye'de çevik yöntemlerin uygulanmasını sağlayan danışmanlık şirketi ACM ile geliştirilen Avea Çevik Stüdyo, Avea'da ciddi bir dönüşüm sağlanmasına katkıda bulunacak.

Halihazırda 30 takımın çevik yöntemlerle başarılı sonuçlar elde ettiği Çevik Stüdyo yaklaşımıyla Avea, bilgi teknolojileri dünyasında kullanılan çeviklik yaklaşımını şirketin diğer birimlerinde kullanarak hız, kalite, esneklik, motivasyon ve işbirliğini artırıp müşterilerine daha hızlı çözümler üretmeyi hedefliyor.

"Sektörde sadece Bilgi Teknolojileri ekiplerinde uygulanan çevik yöntemleri, biz diğer iş birimlerimize de taşıdık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea İnsan Kaynakları Grup Direktörü Bahattin Aydın, her zaman farklı koşarak başarı yakalamayı ilke edinen bir şirket olduklarını belirterek, "Son yıllarda özellikle İnsan Kaynakları (İK) alanında yaptığımız birbirinden başarılı çalışma ve uygulamalarımızla şirketimiz çatısı altındaki tüm bölüm ve çalışanların gelişimi adına çok etkin değişiklikler yarattık" değerlendirmesini yaptı.

Çevik Stüdyo'nun İnsan Kaynakları bünyesinde konumlanmasının da organizasyonel tasarım ve süreç yönetimi inisiyatifleriyle birlikte kültürel dönüşümü yönetebilmek adına stratejik bir tercih olduğunu aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"Çevik Stüdyo uygulaması, Avea'nın yenilikçi, öncü ve anti-bürokratik bir kurum olmaya yönelik yaklaşımlarını destekliyor. Çevikliği ve esnekliği geliştirmek adına, paydaşları ikna etmek, süreçleri iyileştirmek ve organizasyondaki hiyerarşiyi azaltmak zorundayız. Türkiye'de demografik yapı, teknoloji ve müşteri ihtiyaçları çok hızlı bir şekilde değişiyor. Avea Çevik Stüdyo, müşterilerimizin beklentilerini çok daha hızlı karşılayarak onların memnuniyetini artırmamıza destek olurken son zamanlarda pazar büyümesinde gösterdiğimiz liderliğimizi de pekiştirecektir. Sektör genelinde, çevik yöntemleri sadece Bilgi Teknolojileri ekiplerinde uygulanıyor. Biz ise Avea'da bunu diğer iş birimlerinde de bir icra aracı olarak kullanıyor ve sektördeki farklılığımızı bu alanda da bir ilke imza atarak ortaya koyuyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bahattin Aydın Türkiye Avea Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title