Haberler

Avcılar ve Atıcılar Büyükşehir Şenliği'nde Buluştu

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta sonu Avcılık ve Atıcılık Şenliği düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Çenesuyu Mevkiindeki Atış Poligonu'nda gerçekleşen şenliğe 90 sporcu katıldı. Çekişmeli anlara sahne olan yarışları vatandaşlarla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da izledi.

İLGİYLE İZLEDİLER

Avcılık ve Atıcılık Şenliği'ni Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Yusuf Bilgisu, Kocaeli Atıcılık İl Temsilcisi Mehmet Kaymakçı ve çok sayıda vatandaş izledi. Şenliğe katılanlara Büyükşehir Belediyesi tarafından etli pilav ikramında bulunuldu.

AVCI BAŞI, TRAP VE SKEET KATEGORİLERİNDE

Avcılık ve Atıcılık Şenliği, Avcı Başı, Trap Büyük Erkek/Bayan, Trap Genç Erkek/Bayan, Trap Veteran, Skeet Büyük Erkek, Skeet Genç Erkek ve Skeet Veteran kategorilerinde gerçekleştirildi. Şenliğe aralarında Kağıt spor Kulübü Atıcılık Branşı sporcularının da yer aldığı 90 sporcu katıldı.

KAĞITSPOR'UN BUDAPEŞTE ZAFERİ

Yarışlar sırasında kürsüye, Macaristan'ın Budapeşte kentinde 3. Olan Kağıt spor Atıcılık Branşı sporcularından Gizem Çavuş davet edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gizem Çavuş'a takımı adına madalyasını takarak, başarılar diledi. Ayrıca Avcılık ve Atıcılık Şampiyonası'nda gösterdikleri üstün başarı nedeniyle Kağıt spor Kulübü Atıcılık Branşı sporcularından Serhat Şahin, İbrahim Kaymakçı, Buğra Demircan, Murat İlbilgi ve Pınar Gül'e takdir belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

BAŞKANDAN SPORCULARA TEŞEKKÜR

Burada bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri hizmetlerle her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Düzenlenen Avcılık ve Atılcılık Şenliği'nin de bu çerçevede bir spor etkinliği olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, "Bugün güzel ve keyifli bir yarış izliyoruz. Bu zor bir spor dalıdır. Dikkat ister. Buraya gelerek, şenliğimize katılan tüm sporculara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tüm gün süren yarışların ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara düzenlenen törenlerle protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi. Ayrıca dereceye giren sporcular; avcı botu, oto buzdolabı, av yeleği – pantolonu, termal içlik, termos ve bisiklet gibi sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Kağıtspor Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title