Haberler

Avcılar Ürgüp'te Buluştu

Nevşehir’in Ürgüp İlçesinde düzenlenen Avcı Bayramı Şenliği kapsamındaki atıcılık ve trap yarışmalarında 500 avcı hünerlerini sergiledi.

Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde düzenlenen Avcı Bayramı Şenliği kapsamındaki atıcılık ve trap yarışmalarında 500 avcı hünerlerini sergiledi.

Topuzdağ Avcılar ve Atıcılar Kulübü ve bir av bayi tarafından ilçeye bağlı Eğrim Dağ mevkiinde düzenlenen geleneksel Avcı Bayramı Şenliğinde avcılar trap, tek kurşun ve uçan keklik yarışlarında mücadele etti. 500 Avcının katıldığı yarışlarda İlçe Kaymakamı Alper Balcı ve İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar'da şeref atışı yaparak yarışmacılara destek oldular.

Üç farklı kategoride yarışıp ilk üçe giren yarışmacılara kupa, madalya ve tüfek hediyeleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Kulüp Başkanı Barış Umutlu, yaptığı açıklamada; "Bir hafta sonra açılacak olan av sezonunun öncesinde Topuzdağ Avcılar kulübü ve bir av bayisinin sponsorluğunda organize etmiş olduğumuz avcı bayramına iç Anadolu bölgesinden 500 avcı arkadaşımız Ürgüp'te buluştu. Bizlere düzenlemiş olduğumuz bu avcı bayramında desteklerini esirgemeyen Ürgüp Kaymakamlığına, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığına ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Nevşehir Şubesine kulübümüz adına ve avcı arkadaşlarımız adına teşekkür ederim" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Avcılar Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title