Haberler

Avcılar'da Yangın

Dha İSTANBUL- AVCILAR'DA YANGIN (ek görüntülerle) Avcılar'da temizlik malzemelerinin depolandığı işyerindeki yangın çıktı.

Dha İSTANBUL- AVCILAR'DA YANGIN (ek görüntülerle)

Avcılar'da temizlik malzemelerinin depolandığı işyerindeki yangın çıktı. Deponun alev alev yanması amatör kameraya da yansıdı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangın mahallede korku yarattı.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK-Taner YENER/İSTANBUL-DHA

Yangın, saat 09: 00 sıralarında Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Temizlik malzemelerinin depolandığı öğrenilen işyerinde ilk önce yangın çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve temizlik maddelerine de sıçradı. İçerisinde kimyasal maddelerin olduğu temizlik ürünleri yanınca patlamalar meydana geldi. Bunun üzerine mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken, yanan depoda maddi hasar oluştu. Görgü tanıkları, patlamaların meydana geldiğini ve yangının hızla büyüdüğünü, bunun üzerine itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangına müdahale ettiğini söyledi. Olay yeri inceleme ekipleri yangının çıktığı depoda araştırma yaptı.

ALEV ALEV YANDI

Temizlik malzemelerinin depolandığı işyerinin alev alev yanması cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilkent Avcılar Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title