Haberler

Avcılar'da Palet Deposunda Yangın

* Avcılar'da inşaat malzemeleri satılan bir işyerinin palet deposunda yangın çıktı. Çevre depolara da sirayet eden yangın nedeniyle zor anlar yaşayan itfaiye erleri, olay yerinden sahur yaptı. Yangın nedeniyle, palet deposu kullanılamaz hale geldi.

Haber: Uzay KESMEN Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Eski İstanbul Caddesi üzerinde inşaat malzemeleri satılan bir işyerinin palet deposunda gece saat 01.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, işyerinin yan tarafından bulunan hurda ve plastik malzemelerle dolu 4 farklı depoya daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine Başakşehir, Avcılar, Bakırköy, Şişli, Bağcılar, Bayrampaşa ve Bahçeşehir'den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri, alevler içerisinde kalan depoya müdahale edip, sirayeti engellemeye çalıştı. Bu sırada çevredeki işyerlerinde çalışan bazı işçiler de su hortumları ile alevlere müdahale ederken, bazı işçiler de hortumların taşınmasında itfaiyecilere yardımcı oldu. Yangın nedeniyle gökyüzünü yoğun duman kapladı. Olay yerine gelen işyeri sahipleri ise gözyaşları içerisinde çalışmaları izledi. Öte yandan yangın yerinin yakınındaki bir benzinci de tedbir amaçlı bir süreliğine akaryakıt satışını durdurdu.

KOPAN ELEKTRİK TELLERİ TEHLİKE YARATTI

Yangın sırasında kopan elektrik telleri, çevrede tehlike yarattı. Bazı işçiler, sirayetin kopan elektrik tellerinden kaynaklandığı öne sürdü. Polis ekipleri, olay yerindeki vatandaşları zarar görmemeleri için elektrik tellerinden uzaklaştırırken, bazı vatandaşlar ise ellerine aldıkları tahta parçaları ile cadde üzerinde gevşeyen elektrik tellerini yükseltip, itfaiye araçlarının geçişini kolaylaştırdı.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA SAHUR YAPTILAR

İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1.5 saatlik müdahalenin ardından gece saat 03.00 sıralarında yangını kontrol altına almayı başardı. İtfaiyeciler, bir yandan soğutma çalışması yaparken, bir yandan da olay yerine kolilerle getirilen sandviç ve meyve suları ile zor şartlar altına sahur yaptı. Yangın nedeniyle işyerinin palet deposu kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı çevre depolarda ise maddi hasar oluştu.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Tahtakale İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title