Haberler

Avcılar'da Oto Hırsızlığı

Avcılar'da, bir otoparktaki 3 aracın çalınması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Avcılar'da, bir otoparktaki 3 aracın çalınması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 5 Temmuz'da Avcılar'daki bir otoparktan 3 aracın çalınmasına ilişkin Asayiş Şube Müdürlüğü ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldığı belirtildi.

Çalışmalarda olay yerinde bulunan kamera görüntülerinin incelendiği ifade edilen açıklamada, bu görüntülerden tespit edilen şüphelilerden 26 yaşındaki S.K'nın 3 Ağustos'ta Esenyurt'ta yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, araçlardan birinin de Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, ilçe emniyet görevlilerince yapılan takibin ardından durdurulduğu kaydedildi.

Araçta bulunan S.K. (39) ile G.G. (22) de gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.K ile G.G, sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheli S.K ise serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title