Haberler

Avcılar'da Silahlı Banka Soygunu! 50 Bin TL'yi Alıp Kaçtılar

Güncelleme:

Avcılar'da bir banka şubesine gelen yüzleri maskeli silahlı iki kişi, banka çalışanlarını etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan yaklaşık 50 bin TL'yi alarak olay yerinden kaçtı.

Üniversite Mahallesi'nde bulunan bir bankanın Avcılar Metro Durağı şubesinde saat 11.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:

SİLAHLI 2 KİŞİ 50 BİN TL'Yİ ALIP KAÇTI

Banka şubesine gelen yüzleri maskeli 2 kişi, silah tehdidiyle önce bankada bulunanları etkisiz hale getirdi. İki soyguncu daha sonra kasada bulunan yaklaşık 50 bin TL'yi bir çuvala koyduktan sonra dışarıda kendilerini bekleyen bir otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.GÖRÜNTÜLER İNCELEMEYE ALINDI

İhbar üzerine olay yerine Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerinde parmak izi çalışması yapan polis, bankanın güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

POLİS HELİKOPTERİ HAVADAN DESTEK VERDİ

Polis, olayın ardından kaçan 3 kişiyi yakalamak için çevrede arama çalışması başlatırken, bir polis helikopteri de çalışmalara havadan destek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (6)

adana 01:

türk polisinden kimse kaçamaz hallederler

1
1
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Maskeli besler gercek oldu eminim filmdekilere ozenmislerdir alin size filmin yan etkisi

0
0
yanıtYanıtla
yakalandilarMobil-ANDROID:

pazartesi sabahı ıstanbul trafiğinde banka soymaya kalkarsan yakalanirsin kamill

0
0
yanıtYanıtla
KralovicMobil-IOS:

Peki Özge akp ciler kime özenmiş

0
0
yanıtYanıtla
KralovicMobil-IOS:

Özge sen esrarmı içtin kız

0
0
yanıtYanıtla
Bozkurt Aslan Mobil-IOS:

Avcılar'da metro yok ki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title