Haberler

Avcılar Bir Milyon Kitaba Koşuyor"

Avcılar Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hayata geçirilen proje kapsamında, öğrenciler yazarlarla buluşacak.

Avcılar Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla "Avcılar Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi düzenlendi.

Ortak açıklamaya göre, Avcılar'da öğrencilerin kitap okuma alışkanlığına katkı sunmak için bir dizi proje hayata geçirilecek.

Öğrencileri yazarlarla buluşturacak "Avcılar Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi kapsamında, ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenecek. Ayrıca, "Kitap Festivali", "Kitap Arkadaşım Babam", "Ailemle Kitap Okuyorum" ve "Kitap Kumbaram" etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında, aralarında Nurettin İğci, Ahmet Ümit, Sezai Karakoç, Sinan Yağmur, Prof. Dr. Ahmet Lütfü Kazancı, Prof. Dr. Mehmet Görmez ve Yavuz Bahadıroğlu'nun da bulunduğu yazarlar okulları ziyaret edecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Milli Eğitim Müdürlüğü Avcılar Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title