Haberler

Avcı: Hoş Geldiniz Aziz Başkan; Yıldırım: Hiç Hoş Gelmedik Bakan Bey!

Güncelleme:

Dev görüşme 5 dakika sürerken Milli Eğitim Bakanı Avcı, "Hoş geldiniz Aziz Başkan" diyerek karşıladığı Aziz Yıldırım'dan 'Hiç hoş gelmedik Bakan Bey' karşılığını aldı.

Milli Eğitim Bakanı ile Fenerbahçe Başkanı arasındaki görüşme 5 dakika bile sürmedi. Avcı, 'Hoş geldiniz Aziz Başkan' diyerek karşıladığı Aziz Yıldırım'dan 'Hiç hoş gelmedik Bakan Bey' karşılığını aldı.

GÖRÜŞME 5 DAKİKA BİLE SÜRMEDİ

Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe heyetinin, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı makamında ziyaretindeki görüşmede 'Kenan Evren Lisesi' konusu masaya yatırılmıştı. Ancak bu görüşme 5 dakika bile sürmedi, görüşmenin ardından tam dokuz gün geçmesine rağmen konu halen sıcaklığını kaybetmedi. Yıldırım, bakana küfür ettiği için hakkında tutanak tutulmuştu. Bakan Avcı 'Yakışıksız sözler edilmiş' derken. Fenerbahçe Kulübü bu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

Fanatik Gazetesi ise bugün Avcı ve Yıldırım arasında geçen diyalogları yayınladı. İşte ikili arasında o gün gerçekleşen diyaloglar:

Bakan Nabi Avcı: Hoş geldiniz Aziz Başkan!

Başkan Aziz Yıldırım: Hiç de hoş gelmedik Bakan Bey...

Avcı: Buyrun, oturun konuşalım...

Yıldırım: Protokol neyse yaptık, fakat araziyi bize devretmeyi bırakın, randevu bile vermiyorsunuz!

Avcı: Bakın, buradasınız işte!

Yıldırım: Sayın Cumhurbaşkanı devreye girmese, halâ randevu vermemiş olacaktınız.

Avcı: Şikayetiniz nedir?

Yıldırım: Hakkımızı istiyoruz. 100 milyon para harcadık, artık lisenin bize 49 yıllığına kiralanması gerekiyor.

Avcı: Bu şartlarda mümkün değil. Çünkü protokol bozulmuş zaten. Ayrıca oranın bedeli çok daha fazla. İlle de istiyorsanız, değeri 374 milyon lira...

Yıldırım: Maliye Bakanı gibi olun biraz... Doğruları söyleyin. Adam gibi adamdır Mehmet Şimşek... Protokolde ne yazıyorsa yaptık, bunlar belgeli zaten...

Avcı: Müsteşarlarım getirsinler belgeleri, bakalım...

Yıldırım: Belgeleri bile incelememişsiniz, ama bize 'hayır' diyorsunuz. Bu şartlarda ne konuşsak boş.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU DEVREYE GİRDİ

İşte bu diyalog, dolayısıyla bu görüşme aslında 5 dakika bile sürmez. Öfkeli bir şekilde Bakanlık'tan çıkan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de konuyu görüşür. Başbakan'a, altında Şimşek'in imzasının da bulunduğu belgeler gönderilir ve Fenerbahçe Kulübü'nün protokole tamamen uyduğu ifade edilir. Ayrıca, Fenerbahçe'nin bu araziyi sadece kiralayacağı konusuna dikkat çekilir. Başbakan'ın, belgeleri danışmanlarına incelettiği, konu hakkında çok kısa süre içinde flaş gelişmeler yaşanabileceği bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Mehmet Şimşek Nabi Avcı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (136)

Adınızı Yazın:

Alın devletin paralarını elin gavur topçularına sıvayın. Vergi yok. Kayda değer tek bir başarı yok. Milli takım ortada. Olimpiyatlar ortada. Oh Ne ala memleket. Yok Fb sevgisi yok Gs sevgisi milleti de güzelce uyutun.

315
40
yanıtYanıtla
Özcan arinMobil-ANDROID:

aziz bey mis sikeci desen daha dogru olur..kendini ne saniyorsa...sirf tripppppp

136
27
yanıtYanıtla
Ey hakMobil-IOS:

Ey AKP Fener'le uğraşmayı bırak

93
22
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

Aziz secim öncesi dayatiyorki mülkü gasp edecek.tam 40haramiler

35
78
yanıtYanıtla
RaskolmmobilWeb@haberler.com:

Bu azizde anma küfürbaz çıktı yeter artık

68
6
yanıtYanıtla
yok ysmobilWeb@haberler.com:

Yandaşa peşkeş çekeceklerdir... Aradaki farkı Türgev e verin aziz başkan bu iş olur...Kupon arazi ise işiniz zor başkan... Taaaa aksaraydakine uzar bu iş...

69
4
yanıtYanıtla
afyokMobil-ANDROID:

oylar mhp ye artık

56
9
yanıtYanıtla
Çewlik AzadMobil-ANDROID:

O ARAZİ FENERBAHÇENİN HAKKI. F.BAHÇE 1 OKULA KARŞILIK DAHA GÜZEL 3 OKUL YAPTI. PROTOKOLE UYDU. KARŞI TARAF PİŞMAN MI OLDU? F.BAHÇE NELERLE MÜCADELE EDİYOR. AĞZİ OLAN KONUŞUYOR. RAKİPLERE BAKİN. GS YE DEVLET STAD YAPIYOR 1 KURUŞ ALMIYOR. ÜSTELİK ESKİ ALİSAMİYENE OTEL YAPIYORLAR. KİMSEDE ÇIT YOK. F.BAHÇE HALKIN TAKIMI. AZİZ BAŞKAN SPOR CAMİASININ EN DİK ADAMI

42
22
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

cincom gibi devlet eliyle toki den stadimiz yapilmadi:)))))) ezikler

41
14
yanıtYanıtla
asim karakurtmobilWeb@haberler.com:

Orayi halk veya cocuklari kullaniyorsa halk onceliklidir hic bir sekilde satilamaz aksi hal ihanetdir

40
5
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title