Haberler

Av Tüfeği ile Başından Vurulan 1 Kişi Ağır Yaralandı

Kayseri’de iddiaya gördüğü tartıştığı kişi tarafından av tüfeği ile başından vurulan 1 kişi ağır yaralandı.

Kayseri'de iddiaya gördüğü tartıştığı kişi tarafından av tüfeği ile başından vurulan 1 kişi ağır yaralandı. Olayın şüphelisi olarak vurulan kişinin kayınbabası olduğu öğrenilen 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ö.D. (27), Yeni Sanayi Mahallesi 25. Sokak'ta tartıştığı bir kişi tarafından av tüfeği ile başından vuruldu. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, Ö.D.'yi ilk müdahalenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Ö.D.'nin başında 2 kurşun yarası olduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayın ardından polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda olayın şüphelisi olarak Ö.D.'nin kayınbabası A.Ç.'nin gözaltına alındığı bildirildi. Ö.D. ile kayınbabası A.Ç.'nin önceden aralarında husumet bulunduğu ve dün akşam saatlerinde de tehdit konusundan dolayı polis merkezinde işlem yapıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title