Haberler

Aü'den Gençlik Çalışmalarına Dahil Olma ve Dahil Etme Kılavuz Kitabı Yayınladı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi, Gençlik Çalışmalarına Dahil Olma ve Dahil Etme Kılavuz Kitabı Yayınladı.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi, Gençlik Çalışmalarına Dahil Olma ve Dahil Etme Kılavuz Kitabı Yayınladı.

Avrupa Komisyonu tarafından kalite belgesi ile ödüllendirilen Akdeniz Üniversitesi Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi, gençlik alanında çalışan akademisyenlere, sivil toplum kuruluşlarına, gençlik çalışanlarına yönelik, gençlerin gençlik çalışmalarına dahil olmasını sağlamak, gençlik alanında işbirliği ve diyalog geliştirmek amacıyla yürütmüş olduğu gençlik projelerini "Gençlik Çalışmalarına Dahil Olma ve Dahil Etme Kılavuzu" isimli kitapla İngilizce ve Türkçe olarak yayınladı.

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından onaylanan, "Gençlik Programları-Eylem 5.1 Gençler ve Gençlik Politikaları'ndan Sorumlu Olanlar İçin Toplantılar" kapsamında, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin desteği ile Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi tarafından 6 Mayıs - 22 Ekim 2013 tarihleri arasında "Gençler Var!" (Gençlik Sorunlarına Gençlik Çalışmaları ile Çözüm Üretme ve Kurumlar Arası Diyalog Oluşturma Projesi) projesi gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, "Akdeniz Üniversitesi olarak gençlik istihdamına, örgün eğitimde yaygın eğitimin güçlendirilmesine ve gençlik alanında yürütülen faaliyetlere özel önem ve destek veriyoruz. Bu kapsamda Merkezimiz, faaliyetleriyle hedef grupların ihtiyaçlarına yönelik planlanmış ve yaygın eğitim metotlarıyla geliştirilmiş, güçlü ve etkin gençlik çalışmalarına ilişkin yöntemler uygulayan sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde gençlik sorunlarının çözümüne katkı sağlayan bir merkezdir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title