Haberler

Aü Azerbaycan Programı Mezunlarına Diplomaları Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Törenin olduğu salondan genel görüntü Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun'un konuşması AÜ Rektörü Gündoğan'ın konuşması ATİB Başkanı Yangın'ın konuşması AÜ Azerbaycan Programı mezunlarına diplomaları verildi Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi Azerbaycan Programlarından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Törenin olduğu salondan genel görüntü

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun'un konuşması

AÜ Rektörü Gündoğan'ın konuşması

ATİB Başkanı Yangın'ın konuşması

AÜ Azerbaycan Programı mezunlarına diplomaları verildi

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi Azerbaycan Programlarından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

Bakü'de düzenlenen diploma törenine Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, AÜ Azerbaycan Programları Koordinatörü Azer Hatemov, Azerbaycan–Türkiye İşadamları Birliği (ATİB) Başkanı Cemal Yangın, büyükelçilik müşavirleri, konuklar ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Büyükelçi Coşkun, iki ülke marşlarının okunmasıyla başlayan törende yaptığı konuşmada mezun öğrencileri tebrik etti. AÜ'nün dünyanın birçok yerinde eğitim programı gerçekleştirdiğini hatırlatan Coşkun, "Türkiye Cumhuriyeti olarak bu programın arkasındayız." dedi.

Öğrencilere gelecek hayatlarıyla ilgili bazı tavsiyelerde bulunan, bilgi birikiminin öneminden bahseden Coşkun, Türkiye'nin Azerbaycanlı gençlerin eğitimine desteğinin süreceğini bildirdi.

AÜ Rektörü Gündoğan da Azerbaycan'da 6 yıldır faaliyet gösterdiklerini, bundan sonra da kardeş ülkeye katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Gündoğan, AÜ'nün dünyadaki temsilcilik sayısını artırmayı planladıklarını, yakın tarihlerde Suudi Arabistan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde iki yeni temsilcilik açacaklarını belirtti.

ATİB Başkanı Yangın da bu projeye gönül verdiklerini söyleyerek, "Yeter ki Azerbaycanlı gençler eğitimlerini yüksek düzeyde alsın. Biz ATİB olarak her türlü desteği vereceğiz. Yüksek eğitimle pratiği birleştireceğiz. Mezunlara şirketlerde staj imkanı oluşturacağız" şeklinde konuştu.

Tören, Büyükelçi Coşkun, AÜ Rektörü Naci Gündoğan ve diğer yetkililerin öğrencilere diplomalarını takdim etmesiyle son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Alper Coşkun Azerbaycan Gündoğan Bakü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (1)

FERIDUN:

Türkiye Devleti’nin sahip çıktığı bir proje nasıl olur da, binlerce öğrencinin mağduriyetine sebep olabilir? ATİB’in gönüllü olarak üstlendiği bir projede , niçin öğrencilerden alınan ücretler Üniversite’nin bütcesine değil de, ilk olarak ATİB Başkanı Cemal Yanğın’a bağlı ‘’ Anadolu Vizyonu Kurs Destek ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim ‘’ Şirketinin Kuzey Kıbrıs Lefkoşa’daki Ziraat Bankası’ndaki offshore bank hesabına aktarılmaktadır? Azerbaycan Programlarında mevcut olumsuzluklar, yapılan usül

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title