Haberler

Attığı Çöpü İnceleyen Sivil Polisi Yaraladı

Güncelleme:

Antalya'da şüphelendiği çöpü incelemek isteyen sivil polis memuru Tanju Tekin'i bıçakla elinden yaralayan Abdurahman Adıgüzel, "Polis olduğunu bilsem yapmazdım" dedi.

Antalya'nın Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Tanju Tekin, dün saat 14.00 sıralarında Antalya Müzesi'nde görevli arkadaşını ziyarete gitti.

ŞÜPHELENEN SİVİL POLİS ÇÖPÜ İNCELEMEK İSTEDİ

Bu sırada müze yakınındaki çöp konteynerine ağzı bağlı poşet atan Abdurahman Adıgüzel'in davranışından şüphelenen Tekin, çöpü incelemek istedi. Kendisinden şüphelenilmesine tepki gösteren Adıgüzel, Tanju Tekin'e küfür ederek üzerine yürüdü.

BIÇAK VE KIRIK CAM ŞİŞESİYLE POLİSİ YARALADI

Polis memuru Tanju Tekin'e arkadaşının da yardıma gelmesiyle Adıgüzel kaçarak yakınlardaki bir büfeye girdi. Büfeden aldığı bıçak ve kırık cam şişesi ile gelen Adıgüzel, Tekin'i sol elinden bıçakla yaraladı.

POLİS OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Tanju Tekin hastanede tedaviye alınırken gözaltına alınan Abdurahman Adıgüzel sağlık kontrolü sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. Burada ifadesi alınan Adıgüzel, attığı çöpü karıştıran kişinin polis olduğunu bilmediğini belirterek, şöyle dedi:

"Benim attığım çöpü karıştırıyordu. Ben de karıştırmasına kızdığım için kendisine saldırdım. Ancak iki kişi oldukları için büfeden bıçak alıp olayı gerçekleştirdim. Polis olduğunu bilsem yapmazdım."

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Adıgüzel'in attığı poşetten boş şişe çıktığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Kepez 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title