Haberler

Atso'nun Korkuteli Osb Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından projelendirilen Korkuteli Karma Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İssi Korkuteli'nde bir dizi görüşme ve incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nu ziyaret etti ve Kaymakam Tanrıkulu'na kurulacak Karma OSB ile ilgili detaylı bilgiler aktardı. İssi daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı, DSİ Bölge Müdürlüğü Yeraltı Suları Şube Müdürü Mustafa Akpınar, Yatırım İşleme Koordinasyonu Doğal Kaynaklar ve Ruhsat Müdürü Meral Açıkgöz, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü Etüt Proje Müdürü Ayhan Bacak, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan Arkeolog Aynur Tosun, Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İmar ve Planlama Şube Müdür Vekili Seçil Tokuçoğlu ile görüştü. Korkuteli Belediyesi İmar Müdürlüğü, Korkuteli Mal Müdürlüğü ve Korkuteli Tapu Müdürlüğünü de ziyaret eden İssi, buradaki temaslarında da Korkuteli Karma OSB için gerekli alt ve üst yapı yatırımlarıyla ilgili yetkililerle fikir alış verişinde bulundu.

OSB'nin kurulacağı alanda da incelemelerde de bulunan Başkan Yardımcısı İssi yapılacak bu projenin bölgeye büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Karma OSB için bölge kaynaklarının yeterliliği ve uygunluğu konusunda gerekli mercilerle temaslarda bulunduğunu belirten İssi ayrıca bölgenin ihtiyaçlarının da belirlendiğini söyledi. İssi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın bölgede yapılacak OSB için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü, hayata geçirilecek projeye tam destek olan başta Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu olmak üzere tüm kurumlara teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Erol Tanrıkulu Korkuteli Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title