Haberler

Atso Dostlar Grubu Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'yı Konuk Etti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) üyesi bir grup işadamı tarafından oluşturulan ‘ATSO Dostlar Grubu’nun bu ayki konuğu Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya oldu.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) üyesi bir grup işadamı tarafından oluşturulan 'ATSO Dostlar Grubu'nun bu ayki konuğu Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya oldu.

Kahvaltılı buluşmaya ATSO Dostlar Grubu Başkanı Sedat Belen ve grup üyeleri katıldı. Toplantı da konuşan ATSO Dostlar Gurubu Başkanı Sedat Belen, iş adamları olarak böyle bir grup oluşturarak, bu sayede Antalya'yı, ilçelerini, yerel yönetimlerini tanımak, farklılıkları fark etmek istediklerini söyledi. Grup üyeleri olarak her ay farklı bir yerde organizasyon düzenleyerek, misafirler ağırladıklarını ifade eden Belen, bu ayki misafirlerinin de Kumluca Belediye Başkanı olduğunu, kendisinden Kumluca'nın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamdaki farklılıkları hakkında bilgi alacaklarını belirtti.

Çetinkaya: "Halkla birlikte yerel önderlik sloganıyla bir değişim dönüşüm başlattık"

Kendisini böyle bir etkinliğe davet ederek iş dünyasının seçkin isimleriyle bir araya getirdiği için ATSO Dostlar Grubu Başkanı Sedat Belen ve grup üyelerine teşekkür eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 1999 yılından bu yana aralıksız Kumluca'da Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade etti. Çetinkaya, "Ben göreve seçildiğimde, ilçenin alt yapısında, sağlık kurumlarında, eğitim kurumları ve sosyal donatı alanlarında birçok eksikliğimiz vardı. Kumluca halkıyla birlikte yerel önderlik sloganıyla bir değişim dönüşüm başlattık. Öncelikle tarım üretimimizin pazarlanmasının yapıldığı toptancı haline el attık. Ardından içme suyu, kanalizasyon, arıtma tesisi gibi alt ve üst yapılarımızı tamamladık. Sonrasında halkımızın aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekleri sosyal donatı alanları oluşturduk. Tüm bunları yaparken, devletimizin diğer kurumlarıyla da işbirliği yaparak eğitim ve sağlık alanlarında da atılımlar gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'deki birçok ilçede olmayan okul sayısına, sağlık kurumlarına ve hatta fakültemize kavuştuk" dedi.

Yapılan hizmetlerin hızlı ve çabuk olmasında ilçe halkının katkısının da büyük olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, özelliklede eğitim, sağlık gibi konularda hayırsever ilçe halkının büyük destek verdiğini belirtti. Yaptıkları hizmetlerin halk tarafından takdir edilmesinin yanında, 2013 yılında Avrupa iş Konseyi tarafından 'En iyi yönetilen şehir' ve 'En başarılı belediye Başkanı' ödülüyle, 2014 yılında 'En iyi kalite uygulamaları' ödülüne layık görüldüklerinin, tüm bunların da kendilerini daha iyi ve güzel hizmet yapmaları adına motive ettiğini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Antalya Kumluca Belen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title