Haberler

Atso'dan Vergi Dairesi'ne Ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Üyesi Hacı İsmail Başer, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aysun Akkurt ve Kurul üyelerinden oluşan heyet, yeni atanan Defterdar Uğur Arslan ve Milli Emlak Müdürü Harun Yıkmış’ı makamında ziyaret etti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Üyesi Hacı İsmail Başer, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aysun Akkurt ve Kurul üyelerinden oluşan heyet, yeni atanan Defterdar Uğur Arslan ve Milli Emlak Müdürü Harun Yıkmış'ı makamında ziyaret etti.

Aksaray'a yeni atanan ve bundan sonraki süreçte Aksaray'a hizmet için çalışacaklarını belirten Defterdar Uğur Arslan ve Milli Emlak Müdürü Harun Yıkmış, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu heyetine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile sürekli olarak diyalog içinde olduklarını belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray'da birliktelik havasının her geçen daha bir fazla arttığını belirterek, "Defterdarımız Uğur Arslan ve Milli Emlak Müdürümüz Harun Yıkmış'a yapmış olduğumuz ziyaretler sırasında ilimizin birlik ve beraberlik içerisinde son yıllarda gelişme gösterdiğini ve bölgemiz başta olmak üzere ülke genelinde takdirle takip edildiğini dile getirdik. Sanayi, Tarım ve Turizm şehri olma yolunda Valiliğimizin, Belediye Başkanlığımızın, Odamızın ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ilimiz tarihinde yapmış oldukları projeleri kendilerine anlattık. Defterdarımız ve Milli Emlak Müdürümüzde bundan sonraki çalışmalarda Aksaray için seve seve yer alacaklarını dile getirdiler. Ben bu yüzden Defterdarımıza ve Milli Emlak Müdürümüze böylesine anlamlı düşüncelerinden dolayı ATSO Yönetim Kurulum adına şükranlarımı sunuyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Tekin Uğur Arslan Aksaray Koçaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title