Haberler

Atso'dan Menderes Türel'e Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve Mustafa İssi ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Antalya'nın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden ATSO Başkanı Davut Çetin, ticaretin hareketlenmesi için projeler ürettiklerini söyledi. Son olarak Antalya Tanıtım A.Ş. koordinatörlüğünde yürütülen Antalya Alışveriş Günleri'ne sponsor olduklarına değinen Başkan Davut Çetin, Alışveriş Günleri ile ilgili olarak Başkan Türel'den destek istedi.

Antalya'nın turizmde yaşadığı kaybın tüm ticaret hayatını olumsuz etkilediğine de değinen Başkan Davut Çetin, "Bu konuda ATSO olarak yurtiçi ve yurtdışında Antalya'nın tanıtımına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sizin başkanlığınızda da Almanya'dan başlayan bir tanıtım çalışması oldu. Bu tip projelerle kötü giden sezona biraz hareket getirebilirsek çok iyi olacaktır" dedi.

KIRGINLIKLAR SONA ERDİ

Antalya'nın sorunlarına ortak adımlar atarak çözüm sunmalarının önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Davut Çetin, "ATSO ile Büyükşehir Belediyemiz ortak adımlar atarak kent için projeler ortaya koyacaktır. Geçmişte Menderes Türel Başkan ile aramda bazı yanlış anlaşılmalar yaşandı. Ancak bunlar geride kaldı. Kırgınlıkları sona erdirdik. Bundan sonra iki kurum işbirliği ve ortak adımlar atarak Antalya'nın sıkıntılarına çözümler üretecektir" şeklinde konuştu.

İMAJ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ATSO'nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATSO çalışmaları hakkında bilgi aldı. ATSO'nun Antalya Alışveriş Günleri'ne verdiği desteğin önemine değinen Başkan Türel, "Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Projenin Antalya ticaretine hareket getirmesini umuyorum" dedi.

Antalya'nın geçtiği zor dönemde yurtdışında yaptığı tanıtım çalışmalarından da söz eden Başkan Menderes Türel, "Bu dönemde Almanya'da ciddi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar sonrasında Almanya'nın önemli gazetelerinde ve dergilerinde Antalya hakkında olumlu haberler yayınlanmasına vesile olduk. Bu çalışmalara şimdi de Viyana'da devam edeceğiz. Bu imaj çalışmalarını da arttırarak devam ettireceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Hüseyin Barut Almanya Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title