Haberler

Atso'dan Fotoğraf Yarışması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) kuruluşunun 135. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, "Antalya'da ticaretin fotoğrafını çek" sloganıyla Instagram fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) kuruluşunun 135. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, " Antalya'da ticaretin fotoğrafını çek" sloganıyla Instagram fotoğraf yarışması düzenleyecek.

ATSO Başkanı Davut Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, odanın 3 Nisan 2017'deki 135. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ödüllü Instagram fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini bildirdi.

Bu yarışmayla sosyal medyada kentin ticaret hayatına dikkati çekmek istediklerini kaydeden Çetin, aynı zamanda kentin ticaret hayatının görsel belleğine de katkı koymayı amaçladıklarına işaret etti.

" Antalya'da ticaretin fotoğrafını çek" sloganıyla düzenledikleri yarışmada görsellerin #atsoticaret etiketi ile bir araya toplanacağına değinen Çetin, açıklamasında, "Sosyal medyada bu etiketle kentin ticaret hayatına katkı sağlamak isteyen Antalyalı fotoğraf tutkunlarını, başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Antalya dostlarını #atsoticaret etiketiyle fotoğraf paylaşmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Yarışma jürisinde, ATSO, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD), Ekonomi Muhabirleri Derneğinden (EMD) birer temsilci ile Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Seven yer alacak.

Yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye de bin lira ödül verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Instagram Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title