Haberler

Atso'da Milli İstihdam Seferberliği Toplantısı Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan istihdam seferberliğine yönelik Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın başkanlığında, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pazvant, İGM Başkanı Dursun Çakır, Akçakoca Belediye...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile başlayan istihdam seferberliğine yönelik Düzce Valisi Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pazvant, İGM Başkanı Dursun Çakır, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Esnaflar Odası Başkanı Nedim İşgören, SGK Düzce İl Müdürü Necmi Köroğlu, İŞKUR Düzce İl Müdürü Ferat Acar'ın katılımları ile toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda 9 Şubat 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 687 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname'nin 3. maddesiyle İşsizlik Sigortası Kanunu'na eklenen geçici 17 ve 18'inci maddelerle yapılan düzenlemelerle sağlanan, özel sektör işverenlerinin 31 Aralık 2017 tarihine kadar mevcut çalışanlarına ek olarak alacakları her işçi için, gelir vergisi ve damga vergisi teşviklerinin üyelere aktarılması görüşüldü.

Görüşmeler neticesinde Düzce Valisi Zülkif Dağlı'nın himayelerinde 23 Şubat 2017 Perşembe günü saat 14: 00'te Akçakoca Belediyesi Nikah Salonunda, 687 nolu kararname ile açıklanan, özel sektör işverenlerinin mevcut çalışanlarına ek olarak alacakları her işçi için yararlanabilecekleri teşviklere yönelik, sgk ve İş-Kur İl Müdürlerinin sunumları ile "SGK ve Vergi destek ödemesiİ" konulu seminer düzenlenmesine karar verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Zülkif Dağlı Akçakoca Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title