Haberler

ATO'da Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimi

Güncelleme:

Adana Ticaret Odası'nın meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimleri 11 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Adana Ticaret Odası'nın (ATO) meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimlerinin 11 Mayıs Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi hizmet binası ile Meryem-Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu'nda yapılacağı bildirildi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, oda başkanı Ali Gizer, seçimlerin son derece şeffaf ve demokratik şekilde tamamlanabilmesi konusunda gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

ATO bünyesinde hizmet veren Ticaret Sicil Müdürlüğü'nün seçimlerde oy kullanacak üyelerin yetki belgesi ihtiyaçlarını temin etmek için 11 mayısta açık tutulacağını ifade eden Gizer, seçimlerde gerçek kişilerin nüfus cüzdanlarıyla, tüzel kişi temsilcilerinin ise Adana Ticaret Sicil Müdürlüğü'nden alacakları yetki belgesi veya imza sirküleri ve nüfus cüzdanlarıyla oy kullanabilecekleri bildirdi.

Gizer, seçimlere tarihi bir katılım hedeflediklerini vurgulayarak, "Meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimlerimiz Odamızın seçimler sonraki ana yönetim şeklini ortaya koyacak. Çünkü meslek komiteleri, mesleki sorunları ortaya çıkarabilecek ve çözümüne yönelik çalışmalar yapacak en önemli oluşumlardır. Her meslek komitesi kendi sektörüne sahip çıkarsa iş dünyasının önündeki sorunlar daha kolay ve hızla çözüme kavuşabilir" dedi.

Seçimlerin 08.00 ve 17.00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi. - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title