Haberler

ATO Başkan Adayı Osman Gökçek'e 142 İmzalı Destek

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına aday olan Osman Gökçek için 142 meclis üyesinden imzalı destek geldi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına aday olan Osman Gökçek için 142 meclis üyesinden imzalı destek geldi.

ATO Başkanlığına aday olan Osman Gökçek için 142 meclis üyesi imzayla destek verdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Osman Gökçek, "Meclis üyelerinin şahsıma dair yayınladıkları imzalı destek deklarasyonu için teşekkür ediyorum. Seçime kadar olan süreçte yönetim kurulu listesi oluşturacağız. Bu konuda meclis üyelerinin düşüncelerini alacağım, meclis üyelerimizin oy vermesi konusunda yönetim kurulu listesinin önemli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

142 imzanın sandığa aynı samimiyetle yansıması temennisinde bulunan Osman Gökçek, şunları kaydetti:

"Tüm meclis üyelerimizle birlikte çalışarak ATO üyelerine hizmet edip onların sevgi ve takdirlerini kazanacağız. Delegelerin imza vererek bir çok sivil toplum örgütlerinde olduğu gibi TOBB ve ticaret odaların da başkan adayına desteklerini açıklamaları bir gelenektir. En son 69'uncu TOBB Genel Kurulunda Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'na da bu tür bir destek gelmişti ve seçime böyle gidilmişti. Bize destek veren, vermeyen tüm meclis üyelerimizle birlikte 3 Aralık sürecinden sonra omuz omuza, el ele çalışarak Ankara Ticaret Odası'nı daha iyi bir noktaya getireceğiz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Ticaret Odası Osman Gökçek Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title