Haberler

Atm'nin Kapısını Açık Unuttular

ANTALYA'da özel bir bankanın görevlileri, otomatik para çekme (ATM)makinesine para yükledikten sonra kapısını açık unutup gitti.

ANTALYA'da özel bir bankanın görevlileri, otomatik para çekme (ATM)makinesine para yükledikten sonra kapısını açık unutup gitti. Görevlilerin unutkanlığı üzerine çalan alarm, polisi de alarma geçirdi.

Kepez İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Varsak Köprüsü'ndeki olay saat 16.00 sıralarında yaşandı. Özel bir bankaya ait ATM'ye, görevliler tarafından sabah saatlerinde para yüklendi. Görevliler ayrılırken ATM'nin kapısını açık unutuldu. Bir süre sonra ATM'nin alarmının çalması ve çevredekilerin de olayı fark ederek polise durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri olay yerine gitti. Bölgede önlem alan ekipler, banka görevlilerine durumu bildirdi. İncelemede, ATM'nin kapısını açık unuttuğu tespit edildi. Görevliler kapıyı kapatırken, polis olayla ilgili tutanak tutarak ayrıldı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Varsak Kepez 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title