Haberler

ATM Fareleri Kıskıvrak Yakalandı

Güncelleme:

Ankara ve Bolu'da ATM'lere düzenek kurarak vatandaşların hesaplarını boşaltan 3 kişi, Düzce Polisi tarafından suçüstü yakalandı.

Ankara ve Bolu'da birçok ATM'lere düzenek kurarak vatandaşların hesaplarını boşaltan 3 kişi, Düzce Polisi tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece geç saatlerde Düzce'de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir ATM'ye gelen 3 kişi ATM üzerinde sistemi kurmak için çalışma başlattı. Bu esnada şüpheli davranışları nedeniyle dikkatleri üzerine çeken ATM fareleri devriye gezen polis ekipleri tarafından kontrol edilmek istendi. ATM'ye düzenek kurarken suçüstü yakalanan şahıslar gözaltına alındı. 2'si ATM başında 1'i ise araçta olmak üzere 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen araç sürücüsü E.M.S. ve ATM başında bulunan E.D. ile T.B.'nin, Ankara Sincan ve Bolu Yeniçağ'da da aynı aparatı ATM'lere taktığı öğrenildi. Ayrıca T.B.'nin yedi ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Emniyette sorguları tamamlanan 3 kişi adli makamlara sevk edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title