Haberler

Atm'den Para Çekeni Takibe Başlayan Hırsız Amacına Mağazada Ulaştı, Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Atm'den 400 lira çeken M.N.A.'yı (24) takip eden hırsız, amacına mağazada ulaştı.

Atm'den 400 lira çeken M.N.A.'yı (24) takip eden hırsız, amacına mağazada ulaştı. Mağazaya kadar takibini sürdüren kimliği meçhul hırsız, genç kadının beğendiği montu denemek amacıyla askıya astığı çantasını alarak kayıplara karıştı. Bu sırada mağazanın güvenlik kamerası da kayıttaydı.

Savcılığa şikayette bulunan M.N.A., çantanın içinde ATM'den çektiği 400 lira parası, Iphone 6 S marka cep telefonu ve 3 bin TL değerinde parfümeri malzemesi bulunduğunu söyledi. M.N.A, şikayetinde ATM'den para çektiği sırada hırsızı gördüğünü söyledi.

Şirinevler'de bir ATM'den para çeken 24 yaşındaki M.N.A., bir mağazaya girerek beğendiği montu denerken askıya astığı çantasının, ATM'den itibaren kendisini takip ettiğini öne sürdüğü hırsız tarafından çalındığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran genç kız, 21 Ocak 2016 tarihinde Şirinevler'de bir ATM'den 400 lira para çektiğini, para çekerken de bir şahsın kendisini izlediğini iddia etti. Ardından da beğendiği montu denemek için bir mağazaya girdiğini belirten genç kız, mağaza içerisinde montu denerken çantasını mağazanın içinde askıya astığını söyledi. Bu sırada çantasının çalındığını, kendisinin bunu fark etmediğini belirten M.N.A., 'Kamera görüntülerine baktığımda bu şahsın beni daha önce izleyen şahıs olduğunu anladım. Çantamın içerisinde IMEİ numarasını verdiğim Iphone 6S marka cep telefonum, 3 bin TL değerinde parfümeri eşyalarım, 400 TL param ve ehliyetim vardı. Olay nedeniyle şikayetçiyimö dedi.

CD'Yİ DELİL OLARAK SUNDU

M.N.A.'nın savcılığa sunduğu CD'deki görüntülere göre kendisi 2. saniyede, onu ATM'den para çekerken takibe aldığını öne sürdüğü hırsız da 14. saniyede kameranın görüntüsüne giriyor. M.N.A. ile hırsızla mağazada yüz yüze geliyorlar. Bu sırada meçhul kişi, yüz yüze geldiği M.N.A.'ya sırtını dönerek ters tarafa yöneliyor.

M.N.A., beğendiği montu denemek için çantasını, elindeki poşetleri ve montunu askıya astığı görülüyor. Bunu gören hırsız beğendiği montu deneyen M.N.A.'nın yanından geçerek çantanın asıldığı askıya yöneliyor. Bir süre sağı solu kolaçan eden meçhul hırsızın çantanın üzerindeki montu kaldırdığı görülüyor. Çantayı alan hırsız mağazanın çıkışına doğru yöneliyor ve kameranın görüntü açısından çıkıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şirinevler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title