Haberler

Atletlerin Kazası

Kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan milli atlet Bekir Karayel'in "kafa tasında çatlağın bulunduğu, kollarında ödem oluştuğu için" gözetim altında tutulduğu bildirildi.

Kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan milli atlet Bekir Karayel'in "kafa tasında çatlağın bulunduğu, kollarında ödem oluştuğu için" gözetim altında tutulduğu bildirildi.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza sonrası Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan milli atlet Bekir Karayel'in bilincinin açık olduğunu, gözetim altında tutulduğunu kaydetti.

Milli atletin kafatasında "çatlak" bulunduğu için gözetim altında tutulduğunu söyleyen İbanoğlu, "Bekir'in kollarında ödem oluşmuş. Şu an için gözetim altında, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Durumu için net bir şey söylenmiyor. Birkaç gün içerisinde olumsuz bir gidiş olmazsa normale dönecek. Hastalarımız için gereken çalışmalar titizlikle yürütülüyor" diye konuştu.

İbanoğlu, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda yarışan Karayel'in Londra dönüşü, arkadaşları ve kardeşini Bodrum'a davet ettiğini anlatarak, "Tatil dönüşü Bekir Karayel'in kullandığı otomobil, Bodrum'dan gelip Denizli güzergahından Ankara'ya geçerken lastik patlaması sonucu yoldan çıkıyor. Sonrasında Erkan Kuşçu ve Kasım Uludağ kardeşlerimiz hakkın rahmetine kavuşuyor" dedi.

Öte yandan kazada yaralanan milli atlet Bekir Karayel'in kardeşi Hakan Karayel'in akşam taburcu edileceği, Denizli Devlet Hastanesi'nde bulunan Atilla Keşan ve atlet Can Küçükbilgili'nin tedavilerini sürdüğü öğrenildi.

Muğla'dan Ankara'ya giden milli atlet Bekir Karayel'in kullandığı 06 BK 646 plakalı otomobilin, Denizli-Afyon karayolu Aşağı Dağdere köyü yakınlarında şarampole devrilmesi sonucu, maraton koşucusu milli atlet Erkan Kuş olay yerinde, krosçu Kasım Uludağ ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Ali Korkmaz / Ayten Aydın

Yayıncı: İbrahim Uyar - DENİZLİ

Kaynak: AA / Spor

Pamukkale Üniversitesi Bekir Karayel Denizli Bodrum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title