Haberler

Kocaelili Atletler, Gençlerde ve Büyüklerde Zirveyi Zorluyor

Güncelleme:

Türkiye Atletizm Federasyonu 2014 yılı Turkcell Kros Ligi, 58 takım ve 360 sporcunun katılımıyla Konya'da düzenlenen 1. Kademe yarışları ile başladı. Büyük erkek ve genç erkek olarak 13 sporcu ile lige katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Atletizm Takımı büyük ve genç erkeklerde topladığı puanlarla üçüncü sırada yer aldı.

İKİNCİ ETAP BATMAN'ÐA

Büyük erkeklerde 62 puan toplayan mavi beyazlı atletler İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Ankara Büyükşehir EGO Spor Kulübü'nün ardından üçüncü oldu. Genç erkekler müsabakalarında ise 60 puan toplayan Kağıtspor atletizm takımı Darıca Belediyespor ve Fenerbahçe kulübünün arından büyük erkeklerde olduğu gibi gençlerde de üçüncü sırada yer aldı. Türkiye Atletizm Federasyonu 2014 yılı Turkcell Kros Ligi ikinci kademe yarışmaları 26 Ocak Pazar günü Batman'da, üçüncü kademe yarışları 9 Şubat Pazar günü Antalya'da, dördüncü kademe yarışları ise 9 Mart Pazar günü Samsun'da yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağıtspor Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title