Haberler

Atletizm: Turkcell Kros Ligi

Turkcell Kros Ligi'nin 3. kademe yarışları, Antalya'da yapıldı Yarışma sonrasında fenalaşan bazı sporculara sağlık ekipleri ve yakınları yardım etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen Turkcell Kros Ligi'nin 3. kademe yarışları, Antalya'da gerçekleştirildi.

Muratpaşa Çağlayan Spor Salonu yanındaki parkurda yaklaşık 390 sporcu "Büyük Erkekler", "Büyük Kadınlar", "Genç Erkekler" ve "Genç Kadınlar" kategorilerinde yarıştı.

"Genç Kadınlar" kategorisinde 4 bin metre koşulan parkurda birinciliği Gaziantep Şölenspor'dan Tuğba Karakuş, ikinciliği İstanbul Velibaba Spor Kulübü'nden Ayşe Şişik, üçüncülüğü ise Üsküdar Belediyespor'dan Sevcan Öz elde etti.

"Genç Erkekler" kategorisinde 6 bin metre koşunun ardından Kocaeli Darıca Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Ayetullah Belir birinci, Ömer Tuncer ikinci, Enis Korkmaz ise üçüncü oldu.

"Büyük Kadınlar" kategorisinde ise 6 bin metrelik parkurun ardından Üsküdar Belediyespor sporcuları ilk 2 sırayı paylaştı. Esma Aydemir birinci, Özlem Kaya ikinciliği kazandı. Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Sevilay Eytemiş de parkuru üçüncü tamamladı.

"Büyük Erkekler"de 10 bin metrede mücadele eden sporculardan ilk 3 sırayı da İstanbul Büyükşehir Belediyesporlular elde etti. Mehmet Çağlayan birinciliği, Vedat Günen ikinciliği, Bekir Karayel ise üçüncülüğü kazandı.

Yarışı bitiren sporculardan bazıları fenalık geçirince sağlık ekipleri müdahale etti. Bazı sporcular ise yakınlarının yardımıyla kendine geldi. - Antalya

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Çağlayan Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title