Haberler

Atletico Madrid'li Futbolcu Juanfran, Penaltı Kaçırdığı için Özür Diledi

Güncelleme:

Atletico Madrid'in futbolcusu Juanfran, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Real Madrid'e karşı seri penaltı atışlarında kaçırdığı penaltı için taraftarlarından özür diledi.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in tecrübeli futbolcusu Juanfran, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Real Madrid'e karşı seri penaltı atışlarında kaçırdığı penaltı için kulübün resmi instagram hesabından özür mesajı yayımladı.

RESMİ İNSTAGRAM HESABINDAN ÖZÜR DİLEDİ

İtalya'nın Milano şehrindeki San Siro stadında oynanan finalde, Atletico Madrid'in seri penaltılarda 5-3 yenilerek şampiyonluğu Real Madrid'e kaybettiği maçta, penaltıyı gole çevirmeyen İspanyol futbolcu, kulübün resmi sosyal medya hesabı Instagram'dan bir açıklama yaptı.

"BANA GÖSTERDİĞİNİZ TAVRI ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Tecrübeli sağ bek, taraftarlardan özür dileyerek şunları kaydetti:

"Beni affedin demeye geldiğimde, bana gösterdiğiniz tavrı asla unutmayacağım. Ayrıca bize inanan herkese de çok teşekkür etmek istiyorum. Atletico her zaman farklı ve özel bir kulüp olduğunu ispatladı. Kalbimiz, başkalarından daha güçlü atıyor."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI KAZANACAĞIZ"

Takım kaptanı Gabi'ye de seslenen İspanyol futbolcu, "2 sene önce tekrar final oynayacağımızı sana söylemiştim. Şimdi yine söylüyorum, yakında Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kazanacağız ve hep birlikte Neptune'de kutlayacağız. Hepinizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

DİREĞE TAKILMIŞTI

Real Madrid ve Atletico Madrid arasında normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 beraberlik ile sonuçlanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde takımı adına 4. penaltı atışında topun başına geçen Juanfran'ın vuruşunda top direğe çarpmıştı. İspanyol futbolcunun kaçırdığı bu penaltı sonrasında Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun son penaltıyı gole çevirmesiyle Atletico Madrid kupaya uzanamamıştı.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Real Madrid İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Yasin keskin:

topa koşusundan belliydi takımını sattığı :)

1
3
yanıtYanıtla
musa:

insanlık halidir kaçırılabilir ancak oyuncu olarak gerçekten süpersin. kupada da süper oynadın. atletico madrid müthişti.

3
0
yanıtYanıtla
SİZ KALECİYE BAKIN BENCE.:

PEKİ ATLETİCO MADRİD''İN KALECİSİNE NE DEMELİ? BEŞ PENALTI GOLÜNÜN BEŞİ DE KALECİNİN SOLUNA ATILDI. . ADAM YERİNDEN KIMILDAMADI. . . KALECİ DEDİĞİN BİR KÖŞE SEÇER VE O KÖŞEYE ATLAR. . YÜZ DE ELLİ ŞANSIN VAR DEMEKTİR. . İSTERSE TERS KÖŞE OLSUN. . . AMA BİR KALECİ BEŞ PENALTININ BEŞİNDE DE YERİNDEN KIMILDAMIYORSA, O KALECİ DE SORUN VAR DEMEKTİR.

1
0
yanıtYanıtla
2121:

de git ordan boşu boşuna faul yaptın real gölü duran topta attı onu demiyorsun onun için özür dile. . .

1
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, Vakıa suresini her gece okuyan kimse edebiyen fakirlik yüzü görmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title