Haberler

    Atletico Madrid Real Madrid Canlı İzle Hangi Kanalda Şifresiz İzle Web İzle İspanya Kral Kpası İzle

    Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı izleyin.

    Atletico Madrid ile Real Madrid'i karşı karşıya getiecek maç TV8'de. naklen yayınlanacak.

    Real Madrid, yarı finalin ilk maçında elde ettiği 3-0'lık skorla final yolunda avantajlı durumda bulunurken, Atletico Madrid ise en son 1987-1988 sezonunda olduğu gibi ezeli rakibini ancak 4-0 yenerse ya da 3-0'ı yakalayıp daha sonrasında penaltılarda kazanırsa turu atlayacak.

    Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, sonucu değiştirmek için son nefeslerine kadar mücadele edeceklerini belirterek "Ne ilk defa Real Madrid'e 3 gol atacağız ne de ilk defa sahamızda bizi yenecekler. Güzel bir maç olacak ve şanslar eşit" dedi.

    "Lig, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası olmak üzere 3 kulvarda da yolumuza devam etmek istiyoruz'' diyen Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, düzenlediği basın toplantısında, "Şimdiye kadar olağanüstü bir sezon geçirdik ancak takım olarak kendimizi daha çok geliştirmek zorundayız. Alçak gönüllülük ve çalışkanlıkla buraya kadar geldik ve böyle de devam etmeliyiz'' diye konuştu.

    Son dönemlerde İspanyol futbolunda tartışılan hakem kararlarıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Simeone, ''Çözüm dışarıda değil içeride. Hakem olayları dün de vardı, bugün de var, yarın da olacak. Bu futbolun içinde olan bir şey. Futbolun içinde çok baskı var'' değerlendirmesini yaptı.

    Simone, Kral Kupası'nda finale kalabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurgulayarak ''Hakem son düdüğü çalana kadar sonucu getirecek skoru bulmak için çalışacağız. Atletico Madrid her rakibe rahatsızlık verecek bir takım'' ifadesini kullandı.

    Atletico Madrid'de kart cezalısı Diego Costa ile sakat futbolcular David Villa, Filipe Luis, Tiago ve büyük olasılıkla kaleci Courtois, Real Madrid karşısında forma giyemeyecek.

    -Ancelotti: "İlk maçtaki gibi oynamalıyız"-


    Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise basın toplantısında, ''En iyisi avantajı düşünmemek olur. Çok güçlü bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız. İlk maçtaki gibi oynamalıyız'' dedi.

    Ancelotti, sakatlığı sona eren Fransız defans oyuncusu Varane'nin ilk 11'de sahaya çıkacağını, Cristiano Ronaldo'nun da forma giyeceğini söyledi. Real Madrid'de Varane en son 9 Kasım'da 2013'te ilk 11'de forma giymişti.

    Ancelotti ayrıca hakem tartışmalarıyla ilgili yaptığı yorumda, La Liga'daki hakemlerin Avrupa'nın diğer liglerine nazaran daha çok baskıya maruz kaldıklarını savundu.

    Real Madrid’in golcü oyuncusu Karim Benzema Marca gazetesine verdiği röportajda çarpıcı ifadeleler kullandı. Zinedine Zidane ve Ronaldo’nun en büyük idolleri olduğunu ifade eden 26 yaşındaki Fransız oyuncu şunları söyledi:

    ‘‘Ronaldo’nun Real Madrid’de attığı gol sayısını (104) egale etmekten dolayı çok mutluyum. Bu goller beni daha çok çalışmaya sevk ediyor’’

    ‘‘Çocukken yaptığı gibi hala maçlardan önce Ronaldo’nun videolarını izliyorum’’

    ‘‘Zidane’ın teknik ekipte olması harika bir şey. O benim büyük abim gibi. Bana çok yardımcı oluyor, özellikle daha çok gol atmam için verdiği tavsiyeler çok işe yarıyor’’

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Real Madrid İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title