Haberler

    Atletico Madrid- Real Madrid Canlı İzle Atletico Madrid - Real Madrid Maçını İzle Canlı İzle

    Atlético Madrid ile Real Madrid arasındaki İspanya Kral Kupası karşılaşmasını Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz.

    Atletico Madrid kendi evinde Real Madrid'i ağırlıyor. İspanya Kral Kupası çeyrek final maçında Atletico Madrid Vicento Calderon'da ezeli rakibi Real Madrid'le 22.00'de karşı karşıya gelecek. Atletico Madrid - Real Madrid maçını Lig Tv'den canlı izleyebilirsiniz. Atletico Madrid- Real Madrid maçını canlı takip etmej için Eurosport.com Türkiye canlı sayfasını takip edebilirsiniz.

    Atletico Madridli Arda Turan, Real Madrid maçında oynamayabilir


    İspanya'da Kral Kupası'nda yarın Real Madrid ile karşılaşacak Atletico Madrid'de teknik direktör Simeone'nin, yeni transfer Fernando Torres'e yer açmak için Arda Turan'ı yedeğe çekebileceği ifade edildi. İspanya'da Kral Kupası'nda yarın Real Madrid ile karşılaşacak Atletico Madrid'in, milli futbolcu Arda Turan'ı yedeğe çekmeyi düşündüğü belirtildi. Teknik direktör Diego Simeone'nin bu kararı, yeni transferi golcü futbolcu Fernando Torres'e yer açmak için aldığı vurgulandı.

    İspanyol basını, Arda'nın hafif bir sakatlık geçirdiğini bu yüzden bazı antrenmanlara katılamadığını hatırlatarak, Arjantinli hocanın milli futbolcuyu Kral Kupası'nda dinlendirerek, La Liga'da önümüzdeki hafta oynanacak Barcelona karşılaşmasına sakladığını yazdı. İspanya'nın önde gelen spor yazarları ise Fernando Torres'in gelişi ile birlikte orta sahadan birinin yedeğe çekilebileceği uyarısını yaparak bunların içinde Arda'nın da olabileceğine işaret etmişti. Simeone'nin Torres için oyun sisteminde değişikliğe gidebileceği uyarısını da yapan uzmanlar, bunun ilk işaretinin Kral Kupası'nda yaşanacağını ifade ettiler.

    Atletico Madrid-Real Madrid maçının muhtemel 11'leri

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Real Madrid İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title