Haberler

Atletico Madrid-Galatasaray Maçından Notlar

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid ile karşılaşan Galatasaray'da antrenör Claudio Taffarel, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Antalyaspor maçına göre 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'da, kart cezalıları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra Jose Rodriguez ve Olcan Adın ilk 11'de yer almadı. Antrenör Taffarel, ileri uçta Podolski'ye görev verirken, Hakan Kadir Balta sol bekte forma giydi. Selçuk'un yerine Jem Paul Karacan'ın oynatıldığı Galatasaray'da, son lig maçına göre Bilal Kısa, Sabri Sarıoğlu ve Aurelien Chedjou da ilk 11'de kendilerine yer buldu.

Sarı-kırmızılılar sahaya Muslera, Denayer, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski ilk 11'i ile çıktı.

- Atletico cephesi

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, ligde son olarak deplasmanda Real Betis'e karşı oynadığı maçın 11'inde tek değişiklik yaptı.

Arjantinli teknik adam, sakatlıktan çıktıktan sonra Real Betis karşılaşmasında yedek kulübesinde forma bekleyen defans oyuncusu Gimenez'i bu kez ilk 11'e alarak, Savic'i yedeğe çekti. 4-4-2 düzeni ile sahaya çıkan Atletico Madrid'de ilk 11 şu isimlerden oluştu:

Oblak, Gamez, Gimenez, Godin, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Fernando Torres.

Yoğun güvenlik önlemleri

Karşılaşmayı izlemek için yaklaşık 800 kadar Galatasaray taraftarı Madrid'e geldi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Madrid'in şehir merkezindeki Sol Meydanı ve çevresinde toplanırken, güvenlik önlemleri sebebiyle stat önüne kadar polis eşliğinde getirildi. Bine yakın güvenlik personelinin görev yaptığı stat çevresinde, iki farklı üst aramasından geçirilen taraftarlar, Atletico Madrid taraftarına nazaran stada bir saat erken alındı.

Güvenlik gerekçesiyle stada yakın metrolarda da vatandaşların üzeri arandı.

- "Müslümanlar terörist değildir"

Galatasaraylı taraftarlar, İngilizce "Müslümanlar terörist değildir" yazılı pankartla maç öncesi Madrid sokaklarında yürüdü.

İspanyol polisi, bu pankartın stada alınmasına izin vermedi.

Mustafa Denizli tribünde

Galatasaray ile yarın resmi sözleşme imzalayacak teknik direktör Mustafa Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile Madrid'e geldi.

Galatasaray kafilesinin kaldığı otele yerleşen Mustafa Denizli'nin, konsantrasyonlarını bozmamak için futbolcularla görüşmediği öğrenildi. Denizli, Atletico Madrid-Galatasaray maçını Vicente Calderon Stadı'nın şeref tribününden izledi.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Cláudio Taffarel Atletico Madrid Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title