Haberler

Atletico Madrid'den Simeone'ye Yeni Teklif

Güncelleme:

İspanyol spor gazetesi Marca'da yer alan haberde, takımın en değerli ismi olarak görülen Diego Simeone'nin sözleşmesinin uzatılması için görüşmelere başlandığı iddia edildi.

6 MİLYON EURO

Simeone'nin 2017'nin haziran ayında dolacak sözleşmesini uzatmak isteyen Atletico Madrid yönetiminin, yıllık 2,5 milyon avro alan Arjantinli teknik adamın ücretini 6 milyon avroya kadar yükselterek takımda en çok kazananlar listesinde ilk sıraya çıkarmak istediği belirtildi.

"EN İYİ TRANSFERİMİZ SIMEONE"

Atletico Madrid'in yönetim kurulu başkanı ve en büyük hissedarı Miguel Angel Gil, Çin ziyaret sırasında basına yaptığı açıklamada, 4 sezondur takımı çalıştıran Simeone'den övgüyle bahsederek, "Bugün itibarıyla bana göre bizim en iyi transferimiz Simeone. Çok büyük başarılar elde etti. Önemli olan takımı güçlü, formda, hevesli ve zihinsel olarak iyi durumda tutmak" değerlendirmesinde bulundu.

ZİRVEDE GUARDIOLA VAR

Futbolda dünyanın en çok kazanan teknik direktörleri sıralamasında 12 milyon avro ile Josep Guardiola (Bayern Münih) ilk sırada yer alırken, onu 10,2 milyon avro ile Jose Mourinho (Chelsea), 8,2 milyon avro ile Arsene Wegner (Arsenal), 7,5 milyon avro ile Carlo Ancelotti (Real Madrid) ve 6,6 milyon avro ile Manuel Pellegrini (Manchester City) izliyor. Simeone, Atletico Madrid ile sözleşmesini yıllık 6 milyon avro karşılığında uzatması halinde en çok kazanan 6. teknik direktör olacak.

Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Diego Simeone Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (1)

efe can:

yaw bu haber dogrumu almanlar pek bu kadar para vermezler. belkide yarisini vergi olarak aliyorlardir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title