Haberler

Atletico Madrid'den Gökhan Töre İçin 23 Milyon Euro

Güncelleme:

Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Gökhan Töre için Beşiktaş'a 23 milyon Euro'luk çılgın bir teklif yaptı.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre'ye Atletico Madrid, talip oldu. Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico, siyah-beyazlı kulübe 23 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.

İLK ÖNCE PSG TAKİBE ALDI

AMK'nın haberine göre; Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre'ye teklif yağıyor. Siyah beyazlıların gurbetçi oyuncusu, bu sezon özellikle Avrupa Ligi'nde sergilediği performans ile göz doldurmuştu. Önce Fransız temsilcisi PSG'nin kancayı attığı Töre için Liverpool mücadelesi öncesi bir ön görüşme yapılmıştı. Yöneticiler "sezon sonu görüşürüz" demesine rağmen talipler bitmek bilmedi.

ATLETICO, KANCAYI ATTI

Son olarak temsilcimiz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Gökhan'a kancayı attı. Daha önce menajerleri aracaılığıyla Gökhan için 20 milyon Euro verebileceklerini belirten Atletico Madrid yetkilileri, bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

23 MİLYON EURO'LUK ÇILGIN TEKLİF

Sezon sonunda Beşiktaşlı oyuncu için taksitlerle 23 milyon Euro önerdiler. Beşiktaş Yönetimi ise bu teklifi şu anda değerlendirmeyeceklerini ve sadece şampiyonluğa odaklandıklarını İspanyollara iletti. Gökhan Töre'nin de La Liga'ya sıcak baktığı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

kenanmobilWeb@haberler.com:

23 milyon tl dir 23 milyon € etmez bu adam :

9
25
yanıtYanıtla
NtMobil-IOS:

Kıskananlar çatlasın, Çekemeyen anten taktırsın

22
4
yanıtYanıtla
MustiMobil-IOS:

23 milyonmu ??, cik cik daha cok vermen lazim, sacma sapan haber, 23milyon verseler bjk kosarak verir

6
19
yanıtYanıtla
VATANDASmobilWeb@haberler.com:

GÖKHAN AVRUPADA 3.LIGLERDE OYNAYAMAZ OYNATMAZLARDA BÖYLE DANDIK OYUNCULARI. YALAN HABER KESINLIKLE.

1
24
yanıtYanıtla
asimobilWeb@haberler.com:

O kadar para veriyorlarsa gerçekten hemen satalim

20
2
yanıtYanıtla
Mustafa kemal Çetin:

Gökhan Töre''nin fiyatı daha da artacaktır. 23 milyon dolar gerçekten büyük rakam ama Gökhan hak ediyor bunu. 30 milyon Avro veren bile çıkar yakında ama Gökhan Töre öncelikle bize lazım. Yeni stadımızda, İnönü''de ağız tadı ile maçlar izleyelim önce. .

14
5
yanıtYanıtla
urfali:

yalan inanmam nazaman tore dunya yildizi oldu orda otel basmanin cezasi agir olur

5
13
yanıtYanıtla
Sarp:

Bu rakamlar muhtemeln yalan haber örneği daha önce de olduğu gibi de keşke gerçek olsa da gökhan 23 milyon a satılabilse.

9
7
yanıtYanıtla
hahahhahahamobilWeb@haberler.com:

23 milyon mu hahahahha 23 yazarken inandıniz mi Ahahahahhaha Hhshshs

1
14
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Torelerimiz gereği gokhani satmiyruk

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title