Haberler

Atletico Madrid Başkanı Cerezo: Arda'nın Buraya Dönmesi Söz Konusu Değil

Güncelleme:

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, "Arda Turan'la hala görüşüyoruz ancak buraya dönmesi mümkün değil. Bizim için o defter kapandı." dedi.

İspanya'nın As gazetesinde bugün yer alan bir haberde, Barcelona'nın sezon başında 41 milyon Euro'ya transfer ettiği Arda Turan'ın gelecek sezon Çin takımları başta olmak üzere başka bir kulüpte forma giyebileceğini iddia etti.

Büyük yankı yaratan bu haberin ardından gözler, milli futbolcunun 2011-15 yılları arasında forma giydiği Atletico Madrid'e çevrildi. Atletico'da son derece başarılı performans gösterip güzel hatıralar bırakan Arda'nın geri dönüp dönmeyeceği tartışılmaya başlandı.

CEREZO: DÖNMESİ MÜMKÜN DEĞİL

İspanya'da çok konuşulan bu iddiayı Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'ya sordu. Arda Turan hakkında övgü dolu ifadeler kullanan ve yıldız oyuncuyla halen görüştüklerini ifade eden Cerezo, şu açıklamayı yaptı:

"Arda Turan tüm Atletico taraftarlarının ve bizim çok sevdiğimiz bir oyuncu. Kendisi burada çok güzel hatıralar bıraktı. Arda Turan, iyi futbolcu olmasının yanında çok da iyi bir insan. Kendisiyle bir dost olarak fırsat buldukça görüşüyoruz. Ancak Atletico'ya dönmesi söz konusu değil. Bizim için o defter kapandı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Enrique Cerezo Arda Turan İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Tarabzonspor:

Orasi ali samiyene benzemez. . . . bu adamdan cacik olmaz demistim!

13
5
yanıtYanıtla
ADANALI:

ulan sözüm ona ülkede kan gövdeyi götürse genede bir arda turan haberi yaparsınız yok eski hocası şunu dedi yeni bilmem nesi bunu dedi sıktınız artık be bir arda turan tünedi başımıza ülkede bombalar patlıyor arda insanlar ölüyor arda ne lan bu

15
0
yanıtYanıtla
Ibillerli:

adamlar sırasıyla Barçayı ve Bayern''i eleyip finale kalmışlar, ve şu an zafer coşkusu içindeler, kim takar, kim ister, kim hatırlar Arda''yı.

14
0
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Biz milletçe hiç PROFESYONEL OLAMADIK. Demekki gelerimizde profesyonellik diye bir kavram yok.

10
2
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Yontulmamis ilk cag Turk''unun taii bir sonucu. Krrrrroooo''lara yer yok!. .

9
1
yanıtYanıtla
değişim şart:

önce şu sakallarını kessin, bildiğimiz Arda olsun.

7
3
yanıtYanıtla
Cem:

Sakalli, sakalsiz dovmelu kupelu biyikli kravatli papyonlu ceketli montlu kotlu ne farkeder sekilciler sizi. . . .

yanıt3
yanıt1
krmoglu 31gss:

atletokoyu cok ararsın

8
0
yanıtYanıtla
fblii:

rahmetlının ruhuna fatiha okuyalım. mekanı cennet olsun. adamı zorla bıtırdıler. ırkçı avrupa

4
3
yanıtYanıtla
dönerse:

Heralde osmanlısporu tercih eder.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title