Haberler

    Atletico'da 2 Yıllık İmza

    La Liga şampiyonu Atletico Madrid'de, tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı.

    Geride kalan sezonun sonunda kulüple mevcut sözleşmesi biten Portekizli ortasaha futbolcusu Tiago Mendes, 2 yıl daha Atletico Madrid forması giyecek.

    2016 yazına kadar sürecek yeni bir kontrat yapan 33 yaşındaki futbolcu, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

    "Kulüp bana bu fırsatı verdi. Çok gururluyum çünkü olağanüstü bir sezon geçirdik, ancak yolun sonuna geldiğimizi düşünmüştüm.

    Farklı ülkelerden birçok teklif aldım ancak son kararımı verdim ve her zaman tek seçeneğim olan Atletico'da kaldım. Yeniden takımıma yardımcı olmaya başlamak için sabırsızlanıyorum."

    2004-2005 sezonunda Chelsea forması giydiği dönemde de Jose Mourinho'nun öğrencisi olan Tiago'nun Londra'ya döneceği yönünde çeşitli spekülasyonlar yapılıyordu.

    Ülkesi Portekiz'de Braga ve Benfica formaları giydikten sonra 2004'te 15 Milyon Euro bedelle Chelsea renklerine bağlanan ortasaha futbolcusu, Londra'da çok istikrarlı bir sezon geçirip toplam 51 resmi maçta forma giymesine ve 4 de gol atmasına rağmen, Michael Essien'in gelişiyle birlikte 2005 yazında Lyon'a satılmıştı.

    Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Tiago Mendes Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title