Haberler

A.Madrid 4 R.Madrid 0 Maçın Özeti (Video Özet)

Güncelleme:

Atletico Madrid 4 Real Madrid 0.. maçın geniş özeti ve golleri. İspanya'da Atletico Madrid fırtınası esmeye devam ediyor. Atletico Madrid Real Madrid karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle liderle arasındaki puan farkını da eritti. Maçın özeti ve gollerini haberimizde.

Atletico Madrid 4 Real Madrid 0 maç özeti ve tüm golleri. R.Madrid A.Madrid maçı görüntüleri. Madrid derbisinde Atletico, Real'i çimlere gömdü! Eflatun-Beyazlılar'ı konuk eden Simeone'nin öğrencileri, dev rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Milli oyuncumuz Arda Turan mükemmel bir futbol ortaya koydu. Altın Top sahibi Cristiano Ronaldo'nun ise performansı tartışıldı.

İLK GOL TIAGO'DAN

Dakikalar 14'ü gösterirken Atletico Madrid'in golü geldi. Tiago, cezasahası ön çizgisi üzerinden yerden düzgün vurdu, kaleci Iker Casillas'ın da hatasında top ağlarla buluştu.

SAUL'DEN MÜTHİŞ RÖVAŞATA

18'de Atletico Madrid'in müthiş golü geldi. Siqueira, soldan topu cezasahası yan çizgisi üzerine taşıdı, ortaya bıraktığı topa 11'inci dakikada sakatlanan Koke'nin yerine oyuna giren Saul müthiş bir röveşatayla ağlarla buluşturdu.

GREZMANN FARKI ÜÇE ÇIKARDI

59'da Griezmann, 63 ve 65'te Mandzukic'le bir kez daha gole yaklaşan Atletico Madrid, 67'de baskısının sonucunu aldı. Arda Turan, sağ köşeden aldığı topu cezasahası sol içine ortaladı. Saul'ün arka direğe bıraktığı topu Griezmann, Varane'ye rağmen ağlarla buluşturdu ve Atletico Madrid'i 3-0 öne geçirdi.

SON SÖZÜ MANDZUKIC SÖYLEDİ

Maçta son sözü 89'da Mandzukic söyledi. Fernando Torres sağ kanattan altıpas içine ortaladı, Mandzukic uçarak kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturarak Vicento Calderon'u dolduran taraftarları kendinden geçirdi.

38 YIL SONRA BİR İLK

Son şampiyon Atletico Madrid, 38 yıl sonra rakibini dört farkla yenerken, bu galibiyetin ardından puanını 40 yaptı ve lider Real Madrid ile arasındaki puan farkını dörde indirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Atletico Madrid Real Madrid Arda Turan İspanya Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title