Haberler

Atlama Kuleleri'ndeki Çökme

Erzurum'da, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan ülkenin tek atlama kulelerinin pistlerinin çökmesinin ardından Spor Genel Müdürlüğü, Gazi Üniversitesi öğretim üyeleri ve AFAD yetkilililerinin de aralarında bulunduğu heyet bölgede inceleme başlattı.

Erzurum'da, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan ülkenin tek atlama kulelerinin pistlerinin çökmesinin ardından Spor Genel Müdürlüğü, Gazi Üniversitesi öğretim üyeleri ve AFAD yetkililerinin de aralarında bulunduğu heyet bölgede inceleme başlattı.

Çökmenin meydana geldiği yerleri kısım kısım inceleyen heyet, fotoğraf makineleriyle yıkılan yerleri ve çatlakları görüntüledi.

Heyetin alanda inceleme yaptığı esnada Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, atlama kulelerinin bulunduğu Kiremitliktepe'ye gelerek incelemeleri takip etti.

Baykan, burada gazetecilerin çökme ile ilgili soruları üzerine, "Şu anda neler olup bittiğini bilmiyorum. Ben de yeni geldim. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra açıklama yapacağım. Şu anda konuşmak çok doğru olmaz" dedi.

Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı da Baykan'a eşlik etti. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Gazi Üniversitesi Mehmet Baykan Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title